fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Gele midi jurk voor de zomer

Gele midi jurk voor de zomer

Zoals jullie weten werk ik zo nu en dan samen met ComeGetFashion. Zij updaten hun assortiment vaak met nieuwe items en een paar weken geleden heb ik weer wat nieuwe items mogen kiezen. Ik ging onder andere voor een prachtige gele midi jurk voor de zomer. Geloof me, dit is echt een leuke musthave in je kast. Kijk je mee?

Midi jurk van ComeGetFashion

In de lente en zomer draag ik het liefst jurkjes. Helaas heeft het Nederlandse weer mij, de waarschijnlijk de rest van Nederland met mij, zo teleurgesteld. Wat is dit voor lente en zomer? Al mijn jurkjes hangen onderhand nog netjes gestreken en ongedragen in de kast. Zoo stom! Tijd om ze dan maar te bewaren voor de zomervakantie die wij gelukkig voor voor de boeg hebben!

Ik heb jurkjes letterlijk in alle vormen, kleuren en lengtes en soms, als ik iets mag uitzoeken bij een webshop, ga ik letterlijk eerst in mijn kast kijken wat ik nu allemaal heb. Want geloof me, ik heb genoeg kleding, haha! Maar, tot mijn verbazing had ik dus gewoon helemaal geen gele jurkjes. Waarom? Stiekem omdat ik dacht dat het me niet zou staan. Waarschijnlijk omdat ik natuurlijk blond ben en ik nooit echt neig naar gele kleding. Het was hoog tijd om daar eens verandering in te brengen.

Deze Midi Jurk heeft een gele print en is een overslagmodel. Met een touwtje strik je hem rond je middel voor een mooi taille effect. De jurk heeft een onderrok waardoor hij niet doorschijnt. Hij heeft een klein, losvallend mouwtje en een mooi decolleté. Ik draag hem in de maat S en ben zelf 1.78m. Zelf vind ik hem qua lengte echt perfect vallen!

Ik combineer deze midiurk met mijn beige hakken van Guts & Gusto. De print in het jurkje is geel met een beetje beige, een perfecte match dus! Al vind ik dat je jurkjes zoals dit ook prima kunt combineren met boots, sneakers of slippertjes!

Je koopt deze Gele midi jurk voor de zomer voor € 49,99 bij ComeGetFashion.

Heb jij items van ComeGetFashion in je kast hangen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: