fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Loavies winactie t.w.v. € 100,-

Loavies Winactie

Oh my god guys! Nu heb ik iets, daar ben ik zooo enthousiast over. Namelijk een give-away in samenwerking met Loavies. Geloof me, deze Loavies winactie wil je echt niet missen. Lees nu snel verder en doe mee met de actie. Let’s goo!

 

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik geregeld een samenwerking heb met Loavies. Een langdurige samenwerking waar ik ongelofelijk blij mee ben. Loavies is namelijk één van mijn favoriete webshops als het aankomt op dameskleding. Zo nu en dan mag ik hier dus nieuwe kleding shoppen en dat is natuurlijk alles behalve vervelend. Maar nog veel leuker is nu dat ik één van jullie ook blij mag maken met items van Loavies. Stiekem is een cadeau weggeven nog altijd leuker dan een cadeau krijgen dus ik ben echt super enthousiast. Wat kun je winnen? € 100,- shoptegoed. Ja, geloof me, dat wil je!

Mega Loavies Winactie 🤩🌾✨

In samenwerking met @loavies mag ik €100,- shoppingmoney weggeven. Natuurlijk wil jij kans maken dus dit is wat je moet doen:
🌟 volg @loavies en @lindseybeljaars
🌟 tag drie vriendinnen die deze actie niet mogen missen
🌟 deel deze post in jouw stories en vergeet mij niet te taggen

De winnaar maak ik zondag 1 augustus bekend via stories! Succes 🤞🏻🍀 #girlsgoneloavies #loavies

De winactie loopt dus via instagram dus ga even naar mijn instagram pagina en zorg dat je meedoet. Je kunt meedoen tot zondag 1 augustus en vervolgens zal ik via stories de winnaar bekend maken. Zorg dus zeker dat je mijn instagram account in de gaten houd. Ken jij vriendinnen die deze actie zeker niet mogen missen? Zorg dan dat je ze op de hoogte brengt. In ieder geval heel veel succes! X

Doe je mee? Laat het weten in de comments! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Delen:

1 Reactie

  1. 27 juli 2021 / 11:37

    Doe graag mee voor mijn zusje, die ik graag met dit shoptegoed zou willen verrassen