fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Gepersonaliseerde dagelijkse vitamines

Gepersonaliseerde dagelijkse vitamines

Sinds een aantal maanden ben ik mijzelf steeds meer aan het verdiepen in vitamines. Dat ze belangrijk zijn weten we natuurlijk allemaal wel en ik herinner mij nog goed dat ik vroeger, iedere ochtend zodra de ‘r’ in de maand zat, ik van mijn moeder een vitaminekauwtablet kreeg. In mijn pubertijd heb ik er totaal geen aandacht aan geschonken maar inmiddels heb ik daar weer verandering in gebracht. Dankzij Viteezy heb ik nu gepersonaliseerde dagelijkse vitamines en daar wil ik je graag wat meer over vertellen. Lees je mee?

Gepersonaliseerde dagelijkse vitamines

Viteezy

Vitamines spelen een belangrijke rol in een gezonde levensstijl maar niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde vitamines. Iedereen heeft natuurlijk een andere levensstijl, eetpatroon etc. en daarom is het belangrijk dat de dagelijkse vitamines worden gepersonaliseerd voor jou. Viteezy wil vitamines transparanter en persoonlijker maken, zodat je altijd de juiste vitamines hebt om jouw doelen te behalen. Zij hebben hiervoor een vitaminetest ontwikkeld waarmee jij jouw vitamineplan kan bepalen. Briljant!

Gepersonaliseerde dagelijkse vitamines

Viteezy – Ontdek de juiste vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten.
Een op maat gemaakte aanbeveling voor jou

Deze vitaminetest bestaat uit een aantal vragen en neemt hooguit een paar minuten van je tijd in beslag. De uitslag is gebaseerd op de door jou gegeven antwoorden, ons algoritme en onze database van wetenschappelijk onderzoek. Ik heb deze vitaminetest gedaan en daar is een unieke aanbeveling, speciaal voor mij, uitgekomen. Mij is aangeraden:

  • Vitamine C, o.a. goed voor het afweersysteem. Ik heb aangegeven veel op drukke plekken te komen en daarom is mij dit aanbevolen
  • Zink, wederom omdat ik veel op drukke plekken kom. Zink helpt o.a. je immuunsysteem binnenvallende virussen en bacteriën te bestrijden
  • Skin Support. Echt last van acne heb ik niet maar de laatste tijd heb ik wel hier en daar een onzuiverheid op mijn kin terwijl ik hier nooit ‘last’ van heb gehad. Vandaar dat ik er toch voor heb gekozen om aan te vinken dat ik op dit moment last heb van acne. Ik hoop dat deze ‘skin support’ mij helpt van mijn onzuiverheden af te komen.
  • Maca Power, sowieso zitten hier ontzettend veel goede stoffen! Maar deze is toegevoegd omdat mijn ‘acne’ vooral rond mijn kin/kaaklijn zit.

Eventueel kun je, na dit persoonlijke advies, op eigen initiatief nog capsules aan je vitaminen toevoegen, zoals ijzer, Vitamine D en Vitamine B-12. Ik heb ervoor gekozen om dit niet te doen en om volledig op de aanbevelingen van Viteezy te vertrouwen. Als het aankomt op vitaminen zijn zij natuurlijk de expert, niet ik! Vervolgens kun je kiezen om te bestellen voor 1 maand of gelijk voor 3 maanden. Op het moment dat je kiest voor 3 maanden krijg je gelijk een mooie, extra korting.

Gepersonaliseerde dagelijkse vitamines

Na jouw bestelling ontvang je de vitamines uiteraard in een pakket thuis. De vitamines zitten in een super leuk groen doosje met hierin een rol vitamines. Iedere dag scheur je een zakje van deze rol af en neem je je vitamines in. Hoe makkelijk wil je het hebben? Dit is toch ideaal? Daarnaast staat op ieder zakje jouw naam en een leuke vraag van de dag. Ik vind dit echt ontzettend leuk gedaan. Ik heb mijn doosje nu gewoon in de badkamer gezet, in het zicht, zodat ik zeker weet dat ik ze in de ochtend niet vergeet.

Je hoort het al, ik ben erg te spreken over het concept van Viteezy. Het is ontzettend makkelijk, toegankelijk en snel. Daarnaast is het een fijn idee dat ik gepersonaliseerde dagelijkse vitamines inneem die echt zijn afgestemd op mijn levensstijl en behoeften. Je hebt het gevoel dat het echt goed zit in plaats van dat je een random potje koopt en hoopt op het beste. Ik blijf deze combinatie van vitamines in ieder geval de komende tijd iedere dag slikken en ben heel benieuwd wat het verder voor mijn lijf gaat doen. Keep you posted! 

Doe bij Viteezy jouw vitaminetest en kom erachter waar jij behoefte aan hebt!  

Neem jij iedere dag vitamines?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

 

Delen: