fbpx
175   184
73   226
52   110
13   194
66   390

ProtectAir anti-transpirant spray

ProtectAir anti-transpirant spray

Inmiddels bestaat mijn blog al meer dan 6 jaar en heb ik al zo ongelofelijk veel producten gereviewed. Soms denk ik dan ook alle soorten producten wel te hebben geprobeerd maar dat blijft toch vaak niet zo te zijn. Dit was ook het geval met de ProtectAir anti-transpirant spray. Een product dat wordt vergeleken met een deodorant maar dat is het zeker niet. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

ProtectAir No Sweat

Zweten doen wij allemaal. Het is heel normaal en komt het vaakst voor als je je inspant, bij stress of bij warmte. Je kunt over je hele lijf zweten maar het meest komt het voor onder je oksels, je voeten en op je voorhoofd.

Deze ProtectAir anti-transpirant spray wordt vergeleken met een deodorant maar dat is het zeker niet. Een deodorant is een product dat onaangename zweetgeurtjes probeert te verbloemen terwijl een anti-transpirant eraan bijdraagt dat je deze onaangename geurtjes juist voorkomt. Het is een product dat belooft dat je, na gebruik, tot wel 5 dagen vrij bent van transpiratie. Het product deactiveert effectief de zweetklieren langdurig en belooft dat je droog, hygiënisch en geurvrij blijft.

ProtectAir anti-transpirant spray

De verpakking ziet er in ieder geval super clean uit. De kartonnen verpakking is wit en daar staat duidelijk ProtectAir No Sweat op. Aan de ene kant staat een vrouw en aan de andere kant een man dus hierdoor is het in één keer duidelijk dat het een unisex product is. De verpakking laat vooral de oksel zien maar je kunt dit product ook gebruiken op andere plekken zoals je voeten of je voorhoofd. Het product zelf zit in een doorzichtige sprayflacon en past mooi bij de rest van de vormgeving.

Natuurlijk heb ik ervaring met heel veel verschillende soorten deodorants maar met een anti-transpirant spray heb ik geen ervaring. Natuurlijk klinkt het wel heel belovend dat dit product tot wel 5 dagen werkt. Hoe ideaal? Deze spray is geschikt voor ieder huidtype en bevat een gel die is verrijkt met aloë-vera. Verder is hij geurloos en blijft het product actief, ook als je je wast en/of doucht.

Gebruik:

  • Maak je oksels goed schoon
  • Droog ze vervolgens goed af
  • Breng de spray aan op de huid
  • Laat de spray goed drogen
  • Herhaal deze stappen 1x per 5 dagen

ProtectAir anti-transpirant spray

Uiteraard heb ik deze ProtectAir anti-transpirant spray uitgebreid getest. Misschien moet ik toegeven dat ik een klein beetje sceptisch was, maar geloof mij, dit werkt echt! Zowel mijn vriend als ik hebben het inmiddels geprobeerd om er een goede mening over te kunnen vormen maar wij hebben beide echt het idee dat je hierdoor inderdaad een stuk minder transpireert. Na het douchen spray je het product onder je oksels en je laat dit vervolgens even goed intrekken. Deze spray is geurloos dus eventueel kun je, voor de lekkere geur, je favoriete deo opsprayen maar nare geurtjes zijn echt verleden tijd. Wij zijn enthousiast!

  • Je koopt deze Anti-transpirant spray kopen voor € 14,95 bij ProtectAir. 
    • met de code LINDSEY krijg je 10% extra korting.

Heb jij weleens een anti-transpirant spray geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: