fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Pepe Jeans cocktail edition

Pepe Jeans cocktail edition

Heb jij ze al gespot? De gloednieuwe zomerse parfums van Pepe Jeans? Ze zien er weer fantastisch uit! Tijd om ze genoeg aandacht te geven in dit artikel. Ik ga van deze Pepe Jeans cocktail edition zowel de mannengeur als de vrouwengeur bespreken. Ben jij benieuwd? Lees gezellig mee!

Pepe Jeans cocktail edition

De geuren van Pepe Jeans zijn mij inmiddels alles behalve onbekend. Ze vallen natuurlijk enorm op door deze fantastische cocktail flacons. De voorgaande collecties droegen de namen Life is Now en Celebrate en dit jaar is het de beurt aan deze Cocktail Edition. Nu vond ik de voorgaande twee collecties al fantastisch en dus zijn mijn verwachtingen voor deze Pepe Jeans cocktail edition hoog!

#SUMMERCOCKTAIL

De flacons doen de naam ‘Cocktail Edition’ uiteraard 100% eer aan. De vrouwelijke flacon is geïnspireerd op een Martini-glas en is uitgevoerd in tutti-frutti roze. Het symboliseert een prachtige zonsopkomst op een geweldig strand. De mannelijke flacon is uiteraard de welbekende cocktailshaker in de vorm van een blauwe zee met het groen van wuivende palmbomen. Sounds great!

Pepe Jeans cocktail edition

A FRUITY TROPICAL COCKTAIL FOR HER

De vrolijke Pepe Jeans COCKTAIL EDITION voor haar raakt alle tonen van een stralende zomerdag.
Een frisse, weelderige topnoot gecreëerd door de combinatie van rood fruit gemengd met ananas en cassis, die overgaat in een verfijnd bloemenboeket. In de basis een warm sandelhout, zijdemusk en een suikergesponnen ambereffect.

Pepe Jeans cocktail edition

A FRESH AND EXOTIC SHAKER FOR HIM

De Pepe Jeans COCKTAIL EDITION voor hem presenteert een frisse compositie, de perfecte bondgenoot voor op de heetste dagen van het jaar.
De geur harmoniseert citrus in een briljante, onverwachte yuzu-melange, versterkt door de overdosis koude kruiden en kardemom. Opening met sprankelende tonen van grapefruit en gember, deze bevroren cocktail viert de intensiteit van droog hout.

Pepe Jeans cocktail edition

Ja, ik kan heel kort zijn over deze geuren. Zowel de verpakkingen als de geuren zijn 100% on point. Het zijn echt de perfecte geuren voor de zomer dus zowel mijn vriend als ik zijn hier heel erg blij mee.

For Her 30ml EDT € 26,95 | For Him 30ml EDT € 26,95
For Her 80ml EDT € 44,95 | For Him 100ml EDT € 44,95

Verkrijgbaar bij Douglas en Bol.com

Hoe tof zijn de flacons? Ik ben er dol op! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: