fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

outfit van Gino Tricot

outfit van Gino Tricot

Ken je het merk Gina Tricot? Waarschijnlijk niet. Op zich niet heel gek want ik leerde het merk zelf ook pas een aantal weken geleden kennen. Inmiddels heb ik er al meerdere items van opgestuurd gekregen en begin ik het merk steeds leuker te vinden. In dit artikel laat ik je mijn nieuwe outfit van Gina Tricot zien. Kijk en lees je gezellig mee?

outfit van Gino Tricot

Gina Tricot items

Donkere kleuren, zwart en grijs verlaten op dit moment langzaamaan mijn kast. Ze maken plaats voor witte, beige en bruine tinten. Dat kun je ook wel zien aan de items die ik uitkoos bij Gina Tricot. Bij het uitzoeken had ik het eigenlijk niet in de gaten maar toen ik de items uitpakte dacht ik: ‘Wow! Dit is gewoon een look!’

De top die ik draag is de Paige Top in de kleur Rock Ridge. Bij mijn vorige bestelling heb ik deze top ook al besteld in het wit/zilver en ik was zo enthousiast over het model dat ik hem graag in een andere kleur aan mijn kast toevoegde. Hieronder draag ik de Idun Wide Jeans in de kleur Antique White. Ik heb hem besteld in maat 36 en hij zit echt als gegoten. Ik ben zelf 1.78m en bij dit model is het de bedoeling dat hij wat korter valt. Verder is het een vrij basic jeans met een hoge taille en een hele soepele, stretchy stof. Out of my comfort zone zijn duidelijk deze Rachel High Heel Sandals. Ik weet dat dit model super on trend is en dat je dat vlechtwerk ook heel veel ziet dus ik dacht, doe eens gek. Maar eerlijk is eerlijk, aan deze trend moet ik wel eventjes wennen. Gelukkig matchen ze perfect bij deze look en vind ik ze dus in combinatie met de top en de jeans wel erg tof!

Heb jij weleens van het merk Gina Tricot gehoord? En wat vind jij van deze outfit van Gina Tricot? Zou jij hem zelf zo dragen of wellicht niet helemaal? Ik ben benieuwd!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: