fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

Deeltijd HBO-opleiding in Breda

Deeltijd HBO-opleiding in Breda

Een bezige bij, zo omschrijven veel mensen mij. Ik kan niet goed stilzitten en mij focussen op één ding vind ik al snel saai. Na mijn middelbare school ben ik gestart met de opleiding HBO Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. Nu beter bekend als BUAS. Deze opleiding heb ik niet afgemaakt en ben, na een tussenjaar, gestart met een Deeltijd HBO-opleiding in Breda. Lees verder…

Deeltijd studeren

Ook in mijn tussenjaar heb ik zeker niet stilgezeten. Tijdens mijn propedeusejaar op de opleiding vrijetijdsmanagement ben ik in aanraking gekomen met trouwbeurzen. De branche trok direct mijn interesse. Alhoewel de opleiding Vrijetijdsmanagement niet helemaal mijn cup of tea was, was de trouwbranche dat zeker wel. Ik besloot in mijn tussenjaar, naast fulltime te werken, een opleiding tot weddingplanner te doen. Een opleiding, wellicht eerder een cursus, die ik heb afgerond.

HBO Communicatie Deeltijd

Het leren naast een fulltime baan beviel mij wel. Op die manier kon ik zowel mijn ei kwijt in mijn baan als in mijn opleiding en kon ik zowel studeren als geld verdienen. Een gouden combinatie, zeker voor iemand die niet graag stilzit. Ik besloot te zoeken naar een Deeltijd HBO-opleiding in Breda. Na wat research besloot ik mij in te schrijven voor HBO Communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda.

Zo gezegd, zo gedaan. Na mijn tussenjaar startte ik weer fris en fruitig in september aan mijn HBO opleiding. Al snel bleek dat ik hier helemaal op mijn plek zat. De opleiding boeide me vanaf dag 1 en de combinatie van werken en leren bleek echt voor mij weggelegd. Ik rondde mijn opleiding netjes binnen 4 jaar af, heb goede cijfers gehaald en zelfs geen één herkansing moeten maken. Inmiddels ben ik alweer heel wat jaren afgestudeerd en ben ik nog steeds zo ongelofelijk blij dat ik de keuze heb gemaakt om deze Communicatie Deeltijd HBO-opleiding in Breda te volgen.

Sowieso heb ik eigenlijk altijd veel geprobeerd te werken naast school. Zo heb ik heel wat uren gewerkt in de horeca en vond ik het stiekem altijd heel erg leuk om achter de bar te werken. Vooral allerlei verschillende drankjes zoals mixjes en koffietjes maken vond ik super leuk! Ben jij op dit moment student maar is het lastig om een baantje te vinden? Dan raad ik je aan om je in te schrijven bij een studenten uitzendbureau. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven en zijn actief in vele verschillende branches. De kans is groot dat je daar een goede match vindt.

Recruitastudent.nl heeft een student inhuren concept. Een ideaal concept waarbij eigenlijk zowel de studenten als de opdrachtgevers flexibel zijn. Als student kun je precies aangeven wanneer je kunt werken en de opdrachtgever geeft aan waar, wanneer en hoeveel studenten er nodig zijn. Als jouw gewenste werkdagen/werktijden overeenkomen met de vraag van de opdrachtgever dan word je gematcht en kun je werken. Ideaal toch? Daarnaast houden ze erg rekening met je studie en werken zij graag met opdrachtgevers die studenten zoeken in een studiegerelateerde functie. Een perfecte kans voor een student om zich, in het juiste vakgebied, te ontwikkelen. Uiteraard goed voor je CV en voor het verloop van je carrière!

Ik ben benieuwd, wat heb jij gestudeerd? En heb je naast je studie altijd gewerkt? Zo ja, wat voor baantjes heb je gehad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Delen: