fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Eenvoudig overstappen van energie

Eenvoudig overstappen van energie

Ieder jaar, vooral aan het einde van het jaar, is het weer een vraagteken. Stappen we dit jaar over van energie? Is het ergens anders goedkoper? Wij zitten inmiddels al een tijdje bij dezelfde leverancier maar checken ieder jaar over het wel of niet verstandig is om over te stappen. Uiteraard kun je dit uitzoekwerk zelf doen maar je kunt ook moeiteloos en heel eenvoudig overstappen van energie. Dat je dus gewoon heerlijk geniet van een dagje strand en dat het gewoon geheel voor jou wordt geregeld. Hoe? Ik vertel je er graag meer over.

energiecontract vergelijken

Het is natuurlijk best wel een gedoe. Ieder jaar uitzoeken bij welke leverancier je de beste voorwaarden krijgt voor je geld. Wellicht is de ene goedkoper maar heeft de andere weer een betere service? Soms is het appels met peren vergelijken. Uiteindelijk wil je natuurlijk maar één ding en dat is onderaan de streep niet teveel betalen!

Ik sta met mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wordt flink wat keren per jaar gebeld op mijn mobiel met vragen over onze energierekening. Telefoontjes die ik vaak niet vertrouw en waar ik absoluut niet op zit te wachten. Ze bellen ook altijd precies tijdens etenstijd dus ik probeer dan meestal ook zo snel mogelijk op te hangen. Overigens nog niet te spreken over de mensen aan de deur. Collectanten krijgen van mij altijd iets maar op het moment dat men mij een abonnement probeert aan te smeren probeer ik toch echt zo snel mogelijk de deur weer dicht te doen. Oh en jawel, ook dit is altijd op het moment dat ik mijn eerste hap van mijn avondeten neem. Herkenbaar? Vast wel!

Maar hé, neemt niet weg dat ik het onderwerp wèl belangrijk en interessant vind. Ik wil het gewoon alleen graag zelf uitzoeken op het moment dat ik daar zelf tijd voor heb. En niet op het moment dat het mij wordt opgedrongen en ik er een klein beetje mee wordt overvallen. Neem jij hier nou eigenlijk echt nooit de tijd voor? Dan is het wellicht mogelijk dat jij je al een tijdje in het zogeheten ‘slaperstarief’ betaald, oftewel veel te veel! Gelukkig kun je ervoor kiezen dit uitzoekwerk uit te besteden. Zo betaal je dus het juiste tarief en hoef je zelf niet te regelen.

Elk jaar automatisch overstappen van energiedeal

Via de service van SwitchHero kan iedereen automatisch overstappen van energie. Deze service is ideaal, als je wel gebruik wilt maken van goede energietarieven maar het niet elk jaar wilt uitzoeken. Je kunt jezelf 1x aanmelden en vervolgens wordt jouw energiecontract ieder jaar opnieuw volledig voor je geregeld. Ze laten energieleveranciers een bod doen voor goede energietarieven, als dit bod goed genoeg is brengen ze je hiervan op de hoogte en laten je automatisch overstappen. Wil je altijd de beste deal en de allergoedkoopste tarieven voor energie? Dan moet je dit elk jaar op het juiste moment uitzoeken via vergelijkers e.d. wil je gewoon goed zitten en nooit teveel betalen? Dan kan ik zeker SwitchHero aanraden. SwitchHero is onderdeel van Kostenservice en is volledig gratis. SwitchHero ontvangt namelijk een vergoeding van de leverancier, bij wie ze jou aan gaan melden. Handig toch?

Eenvoudig overstappen van energie – dat doe je zo! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: