fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Vier de zomer Blogbox

Vier de zomer Blogbox

Oh yes! Ik heb van rvg media & impact de nieuwste BlogBox ontvangen, genaamd ‘Vier de zomer!’ De BlogBox is een supertof concept waarbij verschillende merken en producten onder de aandacht gebracht worden. Dit keer zaten er 7 merken in de box! Uiteraard laat ik de inhoud heel erg graag aan je zien. Heb jij zin in deze unboxing? Lees dan lekker verder!

Unboxing BlogBox

Throw Throw Burrito van Asmodee

Ik trap af met het hilarische spel ‘Throw Throw Burrito’ van Asmodee. Toevallig ken ik Throw Throw Burrito al en heb ik met dit spel al heel wat hilarische avonden beleefd. Je probeert in het spel sets van 3 dezelfde kaarten bij elkaar te spelen. Bij sommige kaartensets moet je een ‘burrito war’ starten. Jawel! Je moet letterlijk moet burrito’s gaan gooien en degene die wordt geraakt krijgt een minpunt. Uiteraard wint uiteindelijk de speler met de meeste punten! Throw Throw Burrito is echt heel erg grappig maar zorg wel dat alle waardevolle en breekbare spullen om je heen worden weggehaald of speel het spel buiten!

Olivia-Ketting KAYA sieraden

Dat er een sieraad in de box zou zitten wist ik al. Het is namelijk een gepersonaliseerd sieraad van KAYA Sieraden dat ik zelf mocht uitzoeken. Dit is de populaire Olivia-ketting waarin in totaal 4 initialen gegraveerd kunnen worden. De ketting bevat een olijftak die staat voor vrede, verzoening en hoop. Ik ben gegaan voor de letter ‘S’ aangezien de namen van mijn vriend, kat en hond alle drie met de S beginnen. Niet zo’n moeilijke keuze dus! Hij is verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud en ik ben gegaan voor goud omdat ik gewoon gouden sieraden het meest draag.

Puzzelboeken van Denksport

Het is een zomerbox dus uiteraard horen daar puzzelboeken bij. Ik puzzel letterlijk nooit maar zodra ik heerlijk op vakantie aan het chillen op een strandbedje vind ik het echt super leuk om te puzzelen. Ik ben het beste in Sudoku maar vind de rest ook zeker leuk om te doen. Deze nieuwe puzzelboeken van Denksport zijn dan ook zeker welkom en gaan de volgende vakantie mee in mijn koffer!

Clutch van Micmacbags

Stiekem had ik een item van Micmacbags wel zien aankomen. In een Blogbox zit namelijk wel vaker een prachtig item van dit merk. Dit keer de Micmacbags Friendship clutch die je kunt dragen als envelop, clutch of als crossbody tas. De polsband aan de voorzijde is verwisselbaar waardoor je kunt afwisselen tussen twee verschillende looks. Hij is gemaakt van stevig leer en heeft onder de overslag een hoofdvak dat genoeg ruimte biedt voor belangrijkste essentials. In het hoofdvak zit nog een extra insteekvak voor je telefoon en aan de achterkant zit nog een achtervak met een rits.

Tafelzeil van TafelzeilOnline.com 

Zomer betekent buiten eten en vandaar dat in deze Blogbox een tafelzeil zit. Ik heb verschillende stalen ontvangen en daaruit mag ik zelf een tafelzeil kiezen. Iedereen trouwens ook voor tijdens het barbecueën bedenk ik me nu! Ik ga nog even goed kijken naar de verschillende stalen en welke mijn voorkeur heeft en vervolgens mag ik dus mijn eigen zeil bestellen bij TafelzeilOnline.com. Ik kan nu al niet wachten tot hij binnen is!

Tip: Met de kortingscode TZ021 krijg je 20% korting op je bestelling tot €50,-!

Schoonmaakproducten van HG

Tsja, HG kennen we denk ik allemaal wel. Een merk dat schoonmaakproducten verkoopt. Ik heb al meerdere producten van HG gebruikt tijdens het huishouden en ben er echt altijd over te spreken. Vandaar dat ik ook heel blij was met deze nieuwe producten! Met deze producten zijn het schoonmaken van een BBQ een fluitje van een cent. In de Blogbox zaten de volgende producten:

– HG oven, grill en barbecue reiniger
– HG vetweg
– HG airfryer reiniger
– HG tegen nare luchtjes in textiel
– een BBQ schoonmaakborstel en schoonmaakspons

Leafies

Tot mijn verrassing zat er nog een merk 7 in, namelijk Leafies. Een heel origineel idee als je iemand een leuke attentie wilt sturen. Het pakketje is precies zo ontworpen dat hij eenvoudig door de brievenbus past. Je kunt een persoonlijk bericht op een kaartje zetten en uiteraard kiezen tussen verschillende paperbags en blaadjes. Eén voordeel. je hoeft ze nooit water te geven!

Wat vind jij van de inhoud van deze Vier de zomer Blogbox?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 28 juni 2021 / 22:41

    Wat een leuke box 🙂 Die ketting is echt prachtig en de clutch ook! Echt hele leuke items allemaal.