fbpx
0   5
13   34
65   135
97   454
54   137

Guts & Gusto kortingscode

Guts & Gusto kortingscode

Inmiddels ben ik terug van een fantastische vakantie en jeetje, wat hebben we genoten! We hebben onder andere prachtige lavendelvelden bezocht en daar heb ik uiteraard geshoot voor mijn instagram. De kleding die ik heb geshoot in de lavendelvelden is van Guts & Gusto en in dit artikel laat ik je deze graag zien. Daarnaast heb ik ook een Guts & Gusto kortingscode voor je. Lees je mee?

Kortingscode van Guts & Gusto

𝐿𝑖𝑘𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑓𝑟𝑎𝑔𝑟𝑎𝑛𝑐𝑒 𝑜𝑓 𝑙𝑎𝑣𝑒𝑛𝑑𝑒𝑟,
𝐿𝑜𝑣𝑒 𝑐𝑎𝑛𝑛𝑜𝑡 𝑏𝑒 ℎ𝑖𝑑𝑑𝑒𝑛 𝑒𝑖𝑡ℎ𝑒𝑟. 💜

Ja, wanneer je op zo’n prachtige locatie bent, dan moet er natuurlijk content worden gemaakt. Daarom trok ik deze prachtige outfit van Guts & Gusto aan. Een outfit die ik een paar dagen later heb gedragen tijdens een prachtige, romantische bruiloft in Toscane, Italië. De dresscode was Summer Chique en daar was deze outfit natuurlijk echt per-fect voor!

Ik draag Jurk Estella in een maat S. Je koopt hem voor € 49,- en hij is naast de kleurencombinatie lichtroze/groen ook verkrijgbaar in paars/groen. Het is een midi overslagjurk met een v-hals en een strikdetail. Je kunt hem strikken aan de zijkant maar ik besloot hem op de rug te strikken. In de jurk zit natuurlijk veel blauw en daarom heb ik hem gecombineerd met mintkleurige hakken. Dit zijn de ‘Heels Stella’ met een subtiel enkelbandje en een hakhoogte van 8,5 cm. Normaliter kan ik het niet lang op hakken uithouden maar verrassend genoeg heb ik bijna de hele avond doorgebracht op deze heels. Je kunt dus absoluut stellen dat ze erg comfortabel zijn!

👗 ESTELLA – Size S – €49,-
👡 STELLA – kleur Mint – €29,99

En natuurlijk uiteraard bij deze voor jullie de 15% kortingscode van Guts & Gusto!

De code LINDSEYBELJAARS15 geeft 15% korting op de nieuwe collectie. Hij is geldig t/m woensdag 31 juni.

Shop jij weleens bij Guts & Gusto?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

  1. 6 juli 2021 / 11:51

    Wat een mooie jurk zeg! Het staat je prachtig!

  2. 30 juni 2021 / 18:45

    Wat een prachtige jurk! Echt zo leuk. Ik ken het merk niet heel goed maar ga zeker een kijkje nemen 🙂