fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Nieuwe body butters van The Body Shop

Nieuwe body butters van The Body Shop

Als The Body Shop om één product bekend staat dan zijn het de Body Butters zijn. Een leuk weetje is dat in 1992 de aller eerste Body Butter van The Body Shop ter wereld werd gelanceerd. lanceerde The Body Shop de allereerste Body Butter ter wereld. Inmiddels gaat er elke 3 seconden een pot van dit geliefde bodyproduct over de (virtuele) toonbank. Dit product is vernieuwd en in dit artikel ga ik je alles vertellen over de nieuwe body butters van The Body Shop. Geloof me, dit wil je lezen!

Nieuwe body butters van The Body Shop

The Body Shop Body Butter

The Body Shop is een merk dat o.a. het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Deze nieuwe Body Butters dragen het keurmerk ‘Vegan Society’. De ingrediënten bestaan voor minimaal 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo zijn ze onder andere verrijkt met Community Fair Trade-sheaboter die met de hand is bereid in Ghana.

De verpakking is duurzamer dan ooit. Het deksel is gemaakt van aluminium en de pot zelf van volle 100% gerecycled plastic. Een deel daarvan is zelfs Community Fair Trade-gerecycled plastic, dat in de Indiase stad Bengaluru op straat wordt verzameld en via een samenwerking met Plastics for Change bij The Body Shop terechtkomt. Onder het mom van ‘er is al genoeg plastic op de wereld’ vind ik dit een ongelofelijk goed initiatief van The Body Shop.

Los van het feit dat dit de duurzaamste verpakking van Body Butters van The Body Shop ooit is vind ik de vormgeving echt on point. Stiekem vind ik dit nog vele malen mooier dan de verpakkingen hiervoor. Petje af!

Lees ook –> The Body Shop White Musk Eau de Toilette

Ik heb drie body butters ontvangen, namelijk:

  • Avocado
  • Mango
  • Almond Milk

The Body Shop zegt: “Droog velletje? Probeer onze Avocado Body Butter. Voor fruitige typjes is er Mango Body Butter (onze allereerste butter ooit). Almond Milk Body Butter is ook heerlijk’

  • 100% VEGAN
  • 100% LIEF VOOR JE LIJF

Mijn mening 

Op mijn blog heb ik inmiddels al heel wat body butters gereviewed. Eigenlijk kan ik hier dus heel erg kort over zijn. The Body Butters van The Body Shop zijn bij mij al jaren favoriet en ik heb standaard een pot in mijn nachtkastje liggen. Voor het slapen gaan zorg ik dat ik de body butter aanbreng op droge plekken en de volgende ochtend heb ik nergens last meer van. Het is gewoon een top product maar ik vind het super tof dat The Body Shop zichzelf blijft ontwikkelen en vernieuwen.

Wel is het een product dat ik liever in de herfst/winter gebruik vanwege de dikte. Body Butters zijn heel romig en dik en trekken hierdoor niet super snel in. In de lente en zomer vind ik dit persoonlijk iets minder fijn. Ik prefereer dan vaak een Body Yoghurt van het merk. Daarnaast heb ik in de lente/zomer ook wat minder last van een droge huid waardoor ik het ook iets minder nodig heb. Alhoewel de Mango-variant wel echt perfect is voor deze seizoenen!

Qua geur vind ik ze overigens alle drie gewoon erg lekker en ik raad je zeker aan eens in een filiaal te gaan ruiken welke geur jouw het meest aanspreekt. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat, dankzij The Body Shop, mijn voorraad body butters weer heerlijk is aangevuld.

  • Deze nieuwe body butters van The Body Shop bevatten 200ml. en kosten € 17,-Uiteraard zijn ze te koop via The Body Shop (zowel online als in de filialen).

Heb jij weleens een Body Butter van The Body Shop geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: