fbpx
178   190
76   230
54   112
13   194
66   390

Outfit van By Musthaves

Outfit van By Musthaves

Via Instagram kreeg ik een DM van By Musthaves of ik een samenwerking zag zitten. Mijn antwoord hierop was direct ja! Ik had eerlijk gezegd nog niet eerder van By Musthaves gehoord maar natuurlijk ben ik eerst gaan rondneuzen in de webshop. Hier viel mij al direct op dat zij echt ontzettend toffe items hebben die helemaal naar mijn smaak zijn. Ik mocht een Outfit van By Musthaves uitkiezen en die laat ik je heel graag zien in dit artikel. Kijk je mee?

By Musthaves Outfit

 

Oh Oh Oh, wat ben ik verliefd op dit lookje. Dit is echt iets voor mij! In de webshop van By Musthaves werd ik instant verliefd op de prachtige, roze manteljas. Dit is dus ‘Jas Flor’, hij kost € 39,99 en ik draag hem in maat S. Hij is, naast roze, nog verkrijgbaar in 11 andere kleuren zoals blauw, lila, beige en zwart. De jas is gemaakt van 95% polyester en 5% elasthaan en ik vind de kwaliteit en de pasvorm echt fantastisch.

Ik draag hier ‘Top Hester’ onder in maat S/M. De top heeft kanten details en een prachtige witte kleur. Het ‘crochet’ stofje is op dit moment helemaal on trend. Je shopt deze top voor € 34,99. Omdat de jas en de top vrij netjes zijn besluit ik dit wat te dempen door er een stoere jeans onder te dragen. Dit is Jeans Loeka. Een hele stoere straight jeans met een baggy look en gaten op de knieën. Een lookje dat je heel veel ziet dit seizoen. Ik draag hem in maat M en je shopt hem voor € 34,99

Om de look af te maken draag ik witte laarsjes. Oh my, deze zijn zo’n goede toevoeging aan mijn stash. Het zijn ‘Shoes Kari’ en het zijn dus witte laarsjes met een puntige neus. Het toffe vind ik dat de hak zelf ook wit is. Precies wat ik zocht! Deze laarsjes vind ik bij een look zoals dit perfect staan maar zouden uiteraard met een mooie midi- of maxijurk ook perfect matchen.

Kortingscode By Musthaves

Met de code lindsey15 ontvang jij 15% korting op jouw favo By Musthaves outfit! Let op, deze code is geldig t/m aanstaande donderdag.

Shop jouw favoriete outfit bij By Musthaves en vergeet de kortingscode niet toe te voegen aan je winkelmandje!

Zou jij dit lookje zelf dragen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 18 mei 2021 / 10:25

    Wat is hij leuk! Vooral de jas vind ik erg mooi. 🙂