fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

The Body Shop Fresh Raspberry lijn

The Body Shop Fresh Raspberry lijn

De zomer komt in zicht! En jeetje, wat ben ik daaraan toe. Normaliter vind ik de lente ook al genieten maar daar is dit jaar weinig sprake van. Het lijkt wel herfst dus wat mij betreft skippen we de lente en gaan we in één streep door naar de zomer. The Body Shop bracht me in een pr pakketje in ieder geval wel wat zomer door de gloednieuwe The Body Shop Fresh Raspberry lijn toe te sturen. In dit artikel ga ik je alles over deze special edition lijn vertellen. Let’s go!

Nieuwe special edition bodycare van The Body Shop

Eindelijk: de zomer komt in zicht. Lekker luieren in de zon, genietend van
een fruitsalade op een grasveld tussen de madeliefjes.

The Body Shop komt voor deze zomer op de markt met twee nieuwe special edition bodycarelijnen, namelijk:

 • verfrissende bloemengeur Cool Daisy
 • sappige, friszure Fresh Raspberry

Ik heb beide lijnen ontvangen en uiteraard ga ik ze beide bespreken op mijn blog. In dit artikel is dus de The Body Shop Fresh Raspberry lijn. Binnenkort kun je een artikel over de Cool Daisy variant verwachten. So stay tuned!

Deze The Body Shop Fresh Raspberry lijn bestaat uit vier producten, namelijk:

 • Whipped Body Butter
 • Hydrating Body Mist
 • Shower Gel
 • Exfoliating Body Scrub

Sappig en fris, dat is deze lijn! Hij is verrijkt met frambozenpitolie of frambozenextract en is geschikt voor de normale tot de droge huid. De geur is uiteraard de sappige, friszure geur van verse frambozen en een vleugje groene frambozenblaadjes.

Whipped Body Butter

Oh wauw! Dit is fantastisch. The Body Shop heeft de beroemde body butter een make-over gegeven. Dit is een whipped, oftewel een geklopte variant. Hij is dus een stuk luchter dan de dikke bodybutters en is hierdoor perfect voor de warmere temperaturen. Hij belooft de huid voor wel 72 uur van verzorging en hydratatie te voorzien.

Ik vind het zelf een product dat precies tussen de body butters en de body yoghurts van The Body Shop in zit. Deze luchtige body butter zie ik helemaal zitten voor de zomer. Het is inderdaad een heerlijke butter die ontzettend prettig uitsmeert, snel intrekt en inderdaad mijn huid goed verzorgd.

Hydrating Body Mist

Dit is dus zo’n ideaal product die je mee kunt nemen in je tas. Ideaal om altijd bij je te hebben! Het is een hydraterende en verkoelende spray die snel intrekt en dus een fijn en fruitig geurtje afgeeft. De bodymist is verrijkt met frambozenpitolie en hyaluronzuur, verlicht een trekkerig gevoel en laat een frisse glow achter. Een ideaal product om dus tussendoor even mee op te frissen. Wel zo fijn in de zomer!

Shower Gel

Ik ben altijd zo dol op de showergels van The Body Shop. Ze laten gewoon je hele badkamer naar de showergel ruiken en blijven altijd nog lekker hangen op je huid. Een fruitige showergel zoals deze vind ik in ieder geval echt een feestje!

Exfoliating Body Scrub

Onder de douche kun je ook deze Exfoliating Body Scrub gebruiken. De scrubdeeltjes bestaan uit frambozenpitjes en gemalen walnootschillen die verwerkt zijn in een jelly structuur. Deze scrub maakt je huid weer heerlijk glad en zacht!

Ik heb inmiddels al heel wat producten van The Body Shop getest en qua werking stellen ze nooit teleur. Natuurlijk is de ene lijn qua geur wat meer ‘je ding’ dan de andere geur maar dat is natuurlijk puur persoonlijk. Voor de zomer vind ik deze nieuwe lijn in ieder geval echt fantastisch. Hij ruikt gewoon echt naar een verse frambozensmoothie. Echt fris en fruitig, heerlijk! Benieuwd naar deze lijn? Ga hem zeker ruiken in jouw dichtstbijzijnde filiaal van The Body Shop en dan kun je uiteraard het beste bepalen of deze lijn wel of niet jouw ding is.

 • Whipped Body Butter bevat 200ml. en kost € 17,-
 • Hydrating Body Mist bevat 100ml. en kost € 12,-
 • Shower Gel bevat 250ml. en kost € 7,-
 • Exfoliating Body Scrub bevat 250ml. en kost € 16,-
  • De producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop.

Good to know: deze lijn is 100% vegan! 

Heb jij op dit moment producten van The Body Shop in gebruik?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 15 mei 2021 / 12:25

  Ik was de hele bodyshop een beetje vergeten eigenlijk maar dit zit er wel heerlijk uit!

 2. 12 mei 2021 / 16:39

  Oeh ik vind deze geur heel erg lekker! Inderdaad een fijne, nieuwe lijn. 🙂

 3. 10 mei 2021 / 21:36

  Ik dacht meteen dat dit wel perfecte producten voor mij waren en nu lees ik ook nog dat ze helemaal vegan zijn. Toch binnenkort even langs The Body Shop om te kijken.

 4. Mieke | Miek's Mind
  10 mei 2021 / 10:52

  The Body Shop heeft altijd zulke fijne items, maar dit is niet helemaal mijn ding, ik ben niet zo van het zoete

 5. Jeanelle
  10 mei 2021 / 08:36

  Heb eigenlijk al heel lang geen producten van de Body Shop meer gehad. Wordt na het lezen van dit artikel wel weer eens tijd denk ik…heerlijk voor in de zomer.