fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Schoenentrends lente/zomer 2021

Schoenentrends lente/zomer 2021

Good shoes takes you to good places. Zijn er niet allemaal stiekem een beetje gek op schoenen? Nou, ik wel! Schoenen maken, naar mijn mening, een outfit helemaal af. Het liefst koop ik ieder seizoen dan ook wel een aantal nieuwe paren. De lente is begonnen en alhoewel we eerst nog wat sneeuw en wind moeten trotseren komt dat heerlijke lenteweer toch echt steeds dichterbij. Heb jij nog geen nieuwe schoenen gekocht voor dit nieuwe seizoen? Dan hoop ik je verder te helpen door de Schoenentrends lente/zomer 2021 te bespreken in dit artikel. Lees je mee?

Schoenentrends voor 2021

Schoenentrend Zomers Beige

Een trend in fashion is sowieso beige en dit wordt doorgetrokken in de schoenentrend zomers beige. Je treft hier kleuren zoals wit, camel en beige met kleuren die wat warmer neigen en sommige wat koeler. Echter vallen deze kleuren allemaal onder de verzamelnaam zomers beige. Qua modellen tref je in deze trend echt van alles. Van enkellaarsjes tot sneakers en van chelseaboots tot sandalen.

Schoenentrend Sandalen

Deze lente/zomer zien we sowieso weer heel veel sandalen. Dames sandalen voor de zomer zijn te verkrijgen in verschillende designs, met of zonder hak. Omoda heeft een gigantisch aanbod van topmerken zoals Gabor, Omoda label of Notre V. Mijn oog viel echter op de sandalen van Bibi Lou. De Camel Bibi Lou Sandalen om precies te zijn in een prachtige camelkleur met een stoere blokhak. Vooral het gouden loafer accent op de brede band over de voorvoet vind ik een heel tof detail.

Wat je ook veel gaat zien zijn de ‘chunky sandals’. Dit zijn sandalen of slippers die zijn voorzien van een dikke zool en brede banden. Hierdoor zitten ze ongelofelijk comfortabel en ben je ook nog eens helemaal on trend. Ideale combi, vind je niet?

Schoenentrend Vlechtwerk

Een trend die ik nog niet eerder heb gezien is vlechtwerk. Denk hierbij aan schoenen die zijn gemaakt van gevlochten materialen zoals leer. De trend zie je vooral terug in laarsjes en in tassen. Bij het merk Notre V heb ik al diverse enkellaarsjes gespot van gevlochten leer.

Naast enkellaarsjes in vlechtwerk blijven de cowboylaarzen ook nog helemaal on trend. Dit is natuurlijk geen ‘nieuwe’ trend maar een trend die gewoon lekker wordt voortgezet. In de lente/zomer vind ik een beige western enkellaars met een midijurk echt een perfecte combinatie! Mijn favoriete merk voor cowboyboots is Toral.

Schoenentrend Mixed Materials

Sneakers zijn natuurlijk always on trend. Is er geen seizoen of geen jaar te noemen dat een goede sneaker niet ‘in de mode’ was. Vorig jaar zag je de chunky dad sneakers veel. Dit jaar zijn sneakers met gecombineerde materialen en kleuren helemaal in. Denk hierbij aan rubber, suède, leer of een vachtje gecombineerd in verschillende kleuren in één schoen. Super tof! Een merk dat hier perfect op inspeelt is ViaVai.

Dit zijn de Schoenentrends lente/zomer voor 2021. Wat is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 4 mei 2021 / 09:19

    Wat een toffe schoenen op de foto. Ik vind vooral de trend rondom zomers beige heel leuk!

    • 4 mei 2021 / 09:30

      Jaa dat is ook mijn favoriet! Helemaal in de beige vibes op dit moment šŸ¤©