fbpx
93   155
105   191
136   258
113   248
86   291

Koffie van Wakuli

Koffie van Wakuli

In 2019 maakte ik samen met mijn vriend en nog een stelletje een rondreis door Costa Rica. Een fantastische reis waar onze liefde voor koffie meer dan is gegroeid. Als er één land bekend staat om haar koffie dan is het Costa Rica wel en wij hebben ons daar ontzettend in de cultuur verdiept. Eenmaal thuis bleek onze gedachte over koffie enorm te zijn veranderd en sindsdien drinken wij Koffie van Wakuli. In dit artikel vertel ik je wat meer over deze Wakuli duurzame koffie en heb ik een hele leuke kortingscode voor je. Lees je mee?

Duurzame koffie

Over koffie is altijd veel te vertellen. Zo is reguliere koffie verre van duurzaam en wordt er nagenoeg geen rekening gehouden met zaken zoals arbeidsomstandigheden en milieu. Wakuli is daarentegen juist een duurzaam bedrijf die koffie maakt met oog voor de boer en hen een eerlijke prijs biedt. Daarnaast is de koffie ook nog eens mega lekker dus 1 en 1 is voor ons absoluut 2! Het is echt niet voor niets dat wij altijd koffie van Wakuli drinken.

Bij Wakuli kun je een abonnement nemen op de frequentie van de hoeveelheid koffie die je drinkt. Het wordt bezorgd door de brievenbus en ze hebben verschillende opties, namelijk:

 • Hele bonen
 • Filtermaling
 • Espressomaling
 • Koffiecups
  • Nespresso compatible

Ben jij een cafeïnejunkie of een fervente fijnproever? De postbode komt 1, 2, 3 of 4 keer per maand, dus zo vaak als je nodig hebt.

Wij hebben zelf een Nespresso apparaat en gebruiken dus de koffiecups van Wakuli. Het assortiment wisselt mee met de maanden maar meestal kun je kiezen uit drie verschillende soorten koffie uit landen zoals Peru, Brazilië en India.

Het proces van de bestelling is heel simpel:

 • Je kiest welke koffie je wilt
 • De frequentie van de levering
 • Ontvangstadres en you’re ready!

Gelukkig is Wakuli super flexibel en kun je tussentijds je abonnement wijzigen via je eigen account. Je kunt leveringen frequenter of juist minder laten komen of bijvoorbeeld tijdens een vakantie tijdelijk stop zetten. Daarnaast kun je de soort koffie aanpassen als je eens een andere smaak wilt proberen of je koffie op een ander adres laten bezorgen. Dit werkt allemaal super easy! En hoe handig? Voordat jouw koffie op is komt er alweer een levering door de brievenbus? Hoef je daar niet meer over na te denken!

50% kortingscode Wakuli

Jawel, ik heb een kortingscode voor jullie geregeld van 50% (!!!). Wow, dat is nog eens de moeite waard, vind je niet?

 • Met de code KOFFIELINDSEY krijg jij dus 50% korting op de eerste levering.

Heb jij mijn code al gebruikt? Nee? Waar wacht je nog op? #coffeelover!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

 1. 2 mei 2021 / 11:44

  Wij hebben Wakuli ook geprobeerd. Zelf vinden wij de cups van De Koffiejongens net wat lekkerder. Maar echt fijn dat er steeds meer merken komen die afbreekbare cups maken!