fbpx
31   142
105   214
121   267
239   278
126   258

Outfit van Guts & Gusto

Outfit van Guts & Gusto

Er zijn een aantal winkels waar ik dol op ben en één daarvan is absoluut Guts & Gusto. Geregeld heb ik, voor mijn instagram account, een samenwerking met dit tè leuke merk. Laatst kreeg ik een complete outfit van Guts & Gusto opgestuurd. Daarnaast mag ik met jullie ook een kortingscode communiceren. Ben jij benieuwd naar de outfit en wil jij mijn toffe kortingscode absoluut niet missen? Off we go!

Kleding Guts & Gusto

🚀 Shirt Space 

Hoe leuk is dit donkergrijze shirtje? Op de voorkant staat, klein op de borst, de tekst ‘I need some space’ met witte en roze sterretjes. Op de achterkant staat een super grote print van een astronaut. Tof gedaan! Ik draag het shirtje in een maat S en hij valt bij mij perfect.

🧥 Blazer Kyra 

Een lichtroze blazer is natuurlijk een musthave in ieders kast. Ik ben sowieso de laatste tijd dol op kleur en pastel en daar kon ik deze blazer absoluut bij gebruiken. Hij is van prachtige kwaliteit en ik draag hem in maat M voor een ietwat oversized lookje. De blazer heeft schoudervulling en een knoopsluiting en valt normaal.

👖 Jeans Jennifer 

Leuk broekkie hè? Dit is een momjeans met een lichtblauwe wassing en destroyed effecten op de knie. Ik draag hem in een maat 38. Normaliter heb ik maat 36 maar bij dit soort broekjes vind ik het leuk als ze net even een tikketje wijder zitten. Verder is bevat hij veel stretch waardoor hij heerlijk zit.

👠 Heels Stella

Dit soort hakken had ik absoluut nog nodig in mijn stash. Het zijn dus beige heels met een enkelbandje. Ze zijn gemaakt van imitatieleer met een suède look. De hakhoogte is 8,5 cm. en ik vind ze echt heerlijk zitten! Ze zijn te verkrijgen in meerdere, heerlijke lentekleurtjes zoals perzik, mint en bruin.

Kortingscode Guts & Gusto

De code is LINDSEYBELJAARS15 en geeft 15% korting op de nieuwe collectie. 🙂
Let op: deze code is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of geldig op sale-items. Hij geldt tot en met 30 april 2021.

Shop nu –> Guts & Gusto 

Dit was hem, mijn Outfit van Guts & Gusto. Ik ben er dol op!! Echt een lookje die helemaal bij mij past en die ik de komende tijd zeker zal gaan dragen. Ik ben benieuwd, zou dit lookje iets zijn dat jij zou dragen? Let me know! x 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: