fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Isabel Bernard Baguette Collectie

Isabel Bernard Baguette Collectie

Tsja, als je een collectie ‘baguette’ noemt, dan heb je mij meteen te pakken. Ik kom ieder jaar minimaal 2x in Zuid-Frankrijk en ben voornamelijk dol op de Franse ontbijtjes. Iedere dag fietsen naar de lokale bakker voor heerlijk vers stokbrood. Jawel, en net als de croissants, smaakt dit in Frankrijk gewoon echt zoveel beter! Toen ik de titel: ‘Isabel Bernard Baguette Collectie’ zag klikte ik meteen verder. Dit moet fantastisch zijn! Ik ga je er alles over vertellen. Lees je mee?

Dames sieraden van Isabel Bernard

Het gehele merk Isabel Bernard is sowieso altijd geïnspireerd op Frankrijk. Vrouwelijk, elegant en modern, met een vleugje “je ne sais quoi”. Ik heb meerdere dames sieraden van het merk in mijn collectie en ben er tot nu toe altijd over te spreken. Een prachtige kwaliteit met vaak een elegant en minimalistisch design. Ik houd ervan!

Isabel Bernard over deze collectie: ‘Baguette betekent natuurlijk letterlijk stokbrood. Deze vorm vind je terug bij alle sieraden in deze collectie. De sieraden hebben een rechthoekig stukje goud met een langwerpig rechthoekig geslepen edelsteen. De Fransen zien een stokbrood als een langwerpig geslepen diamant.

Lees ook –> Maak kennis met het merk Isabel Bernard

De collectie bevat ringen, oorbellen (oorstekers, oorhangers en creolen), armbanden en kettingen. De langwerpig rechthoekig geslepen edelstenen zijn in het wit, blauw en groen in de sieraden verwerkt. De gehele collectie bestaat uit 14 karaat goud die glimmend is afgewerkt. De edelsteen is een zirkonia. De collectie is super subtiel en elegant vormgegeven waarbij de edelsteen echt de show steelt.

Wat is de Isabel Bernard Baguette Collectie prachtig! De prijzen beginnen bij € 63,95 en eindigen bij € 175,59. Het is een mooie collectie om te sparen en wellicht begin je bijvoorbeeld bij de oorknopjes. Vervolgens kun je jouw collectie verder uitbreiden met een ring of een prachtige gouden ketting dames. De set kun je laten bestaan uit één kleur maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om de prachtige edelstenen in meerdere kleuren in jouw set te verwerken. Mijn favoriet is toch de witte edelsteen aangezien je deze natuurlijk overal mee kan combineren.

Moederdag komt eraan dus wellicht is dit (letterlijk) de gouden tip! Ik maak mijn moeder in ieder geval altijd ongelofelijk blij met sieraden. 

Wat vind jij van deze collectie?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 21 april 2021 / 19:45

    Oeh, de naam van de collectie is inderdaad erg leuk. Ziet er ook mooi uit! 🙂