fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Limberlux Rose Quartz Roller & Vitamine C serum

Ik ben inmiddels al een flinke tijd blogger. Dit doe ik overigens nog steeds dag in dag uit met ontzettend veel plezier. Een hoofdcategorie is altijd al beauty geweest en door de jaren heen heb ik gigantisch veel verschillende producten en merken gereviewd. Toch ga ik vandaag iets reviewen wat ik nog nooit eerder heb getest. Een rozenkwarts roller! Ben jij benieuwd naar mijn mening? Lees dan mijn uitgebreide review over deze Limberlux Rose Quartz Roller & Vitamine C serum.

Limberlux Rose Quartz Roller & Vitamine C serum

Rose Quartz Roller 

Ik ga eerst van start met de Limberlux Rose Quartz Roller, oftewel een rozenkwarts roller. Dit is overigens geen nieuw product, aangezien dit accessoire al eeuwenlang bestaat. Je kunt dus beter stellen dat hij een flinke comeback heeft gemaakt. Deze rollers komen oorspronkelijk uit China, waar men ze al eeuwenlang gebruikt en heilig geloven in de helende en geneeskrachtige werking van deze roller.

Rozenkwarts heeft een hoog gehalte siliciumdioxide en dit heeft een verjongend effect op de huid. Men belooft dat wanneer je regelmatig met een rozenkwarts steen over de huid heen gaat, dat je huid op den duur steviger en strakker wordt. Ik moet je eerlijk bekennen, ik geloof niet zo heel erg in de werking van edelstenen. Maar, ik geloof wel in de werking van de ‘massage’, die de roller geeft. De koude en gladde steen voelt heerlijk op de huid en de massage voelt echt heel goed. Het beste is om de steen vanuit het neus gedeelte richting de oor te rollen. Zo krijg je het beste, verfrissende en ‘strakke’ effect.

Je kunt de Rose Quartz Roller voorafgaand aan de massage eventjes 10 minuutjes in de koelkast leggen voor een extra verkoelend en fris effect. Dit zorgt er direct voor dat de huid onder de ogen een stuk minder ‘poofy’ wordt. 

Vitamine C Serum

Op naar de serum. Deze ziet er qua vormgeving van de verpakking hetzelfde uit als de Roze Quartz Roller. Heel fris en vrolijk zo met dat blauw/roze printje. Het serum zelf zit in een zilveren pompflacon, gelijk een pluspunt. Ik vind dat ieder serum in een pompflacon moet zitten! De structuur is vrij waterig en gelly, laat zich makkelijk aanbrengen en uitsmeren en strekt snel in zonder nat of vettig te blijven. Nice!

Het Vitamine C Hyaluronzuur serum bevat gestabiliseerde vitamine C, hyaluronzuur en Aloë Vera extract en beschermt de huid tegen vrije radicalen en huidveroudering, stimuleert de aanmaak van collegeen, helpt bij het verminderen van rimpels en fijne lijnen en hydrateert de huid. Het serum is niet getest op dieren en vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten en geurstoffen.

Conclusie

Ik ben positief verrast door deze Limberlux Rose Quartz Roller & Vitamine C serum set. Sowieso vond ik het heel erg leuk om eens een rozenkwarts roller te testen. Alhoewel ik de werking van edelstenen betwijfel vind ik de massage wel ontzettend lekker. Ik heb hem inmiddels dan ook al een aantal keren gebruikt. Het serum heb ik uitgebreid getest en gebruik ik nu iedere avond als extra stap tussen mijn reiniging en nachtcrème. Het is een fijn serum en ik kan hem je zeker aanraden.

Deze Limberlux Rose Quartz Roller & Vitamine C serum set kost € 47,50 en is te koop bij Limberlux

Heb jij een rozenkwarts roller weleens geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: