fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Kneipp Cottony Smooth lijn

Kneipp Cottony Smooth lijn

Als het gaat om geurstokjes is ‘Cotton’ absoluut mijn favoriet. Een heerlijke geur die altijd doet denken aan schone was. Kneipp komt op de markt met een gloednieuwe lijn, namelijk de Cottony Smooth Lijn. Deze week ontving ik de hele lijn en ik was direct ongelofelijk nieuwsgierig. Ben jij benieuwd naar deze Kneipp Cottony Smooth lijn? Lees lekker met mij mee.

Kneipp Cottony Smooth lijn

Cottony Smooth lijn van Kneipp

Voor een intensief verzorgde huid 

Met deze nieuwe lijn belooft Kneipp een zachte en gehydrateerde huid tot wel 24 uur na gebruik. Uiteraard is de heerlijke katoenzachte geur hierbij niet te missen. Het is, volgens Kneipp, de ideale basis voor jouw dagelijkse verzorgingsritueel. De lijn is verrijkt met langdurig hydraterende katoenmelk en verzorgende sheabutter.

De lijn bestaat uit vier producten, namelijk:

 • Crème douche
 • Crèmebad
 • Body milk
 • Handcrème

Het is een lijn die is ontwikkeld door huidspecialisten. De lijn voedt de huid intensief en onthult de voedende werking tot in de diepere lagen van de opperhuid. Het biedt een langdurige en voedende beschermde verzorging. Speciaal voor de droge huid.

Duurzamere tube

Wat leuk is om te vertellen is dat de tube van de body milk is gemaakt van HDPE. Dit is een van de meest duurzame kunststoffen. Een kunststof die volledig recyclebaar is en waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen bij de verbranding. Daarnaast heeft het ook nog eens een lange levensduur en wordt het geproduceerd met geringe belasting van het milieu. De dikte van deze Kneipp tube is 25% dunner dan bij eerdere tubes en uiteindelijk wilt het merk werken naar 100% plasticvrije verpakkingen. #goodjobkneipp

Ik heb al heel wat reviews geschreven over de producten van Kneipp en ik ben hier altijd enthousiast over. Kneipp is absoluut mijn favoriete merk als het gaat om bad- en doucheartikelen. Qua werking stelt het merk mij nooit teleur en mij gaat het dan ook voornamelijk over de geur. Gelukkig ben ik daar super enthousiast over. Het is een super voedende lijn met een milky en creamy karakter met een heerlijke zachte en neutrale katoengeur. Wat mij betreft: Kneipp did it again!

 • Crème douche bevat 200 ml. en kost € 6,49
 • Crèmebad bevat 400ml. en kost € 9,99
 • Body milk bevat 200ml. en kost € 9,99
 • Handcrème bevat 75ml. en kost € 6,49
  • Deze lijn is vanaf april verkrijgbaar in de drogisterijen en op www.kneipp.com

Ben jij ook zo dol op de geur van katoen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 12 april 2021 / 15:51

  Deze lijn heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben erg benieuwd. Ik ben zeker gek op de geur van Katoen, en de vormgeving is ook heel mooi!

  • 12 april 2021 / 17:03

   Jaa is een nieuwe lijn, zo lekker!!! Als je dol bent op de geur van katoen dan moet je deze lijn echt proberen ?