fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

My Jewellery Spring Collection

My Jewellery Spring Collection

Ieder merk of iedere webshop is inmiddels live met hun lente collectie. Niet gek ook want de lente is ook officieel begonnen! Helaas zien we er qua weer nog weinig van terug. Twee weken geleden was het twee dagen stralend weer. Prachtige zonovergoten dagen met minimaal 25 graden. Jawel, echt rokjes weer! En dan bedoel ik uiteraard een rokje zonder panty! Helaas is het weer inmiddels weer compleet omgeslagen en hebben we te maken met veel regen en wind en zelfs weer hagel en sneeuw. April doet wat ie wil. Tsja, dat blijkt! Toch heb ik al items uit de My Jewellery Spring Collection ontvangen en uiteraard wil ik deze heel graag aan jullie laten zien. Kijk je mee?

Lente collectie van My Jewellery

Ik ontving de items uit de My Jewellery Spring Collection precies op tijd. Volgens mij kwam het pakketje binnen op maandag en was het dinsdag stralend weer. Gelukkig heb ik direct de content geshoot voor op mijn instagram want dat bleek na twee dagen al mission impossible. Een lente outfit shooten in een hagelbui is natuurlijk niet precies wat je wilt.

Van de lente collectie van My Jewellery word je in ieder geval meteen super vrolijk. Wat een heerlijke printjes en kleurtjes en stofjes. Love it! Ik koos voor de ‘Witte top met crochet tape’. Dit is een top in een prachtig stofje met een kraagje, leuke pofmouwtjes en een broderie patroon. Ik draag dit shirt in maat S en je koopt hem voor € 29,95

Deze leuke witte top combineer ik met het ‘Multikleur rokje met bloemenprint’. Een super leuk minirokje met een vrolijke bloemenprint. Natuurlijk perfect voor de lente en zomer! Ik draag een maat S en door de elastieke band zit hij echt als gegoten. Je koopt hem voor € 34,95.

Natuurlijk maken witte sneakers deze outfit helemaal af. Ik draag mijn gloednieuwe Nikes! Dit zijn de Nike Court Vision. Het leuke aan deze sneakers is uiteraard dat het Nike logo in een panterprint is uitgevoerd. Hoe cute? Zo’n leuk detail!


Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram? 

Details

Dit was hem, mijn items uit de My Jewellery Spring Collection! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 13 april 2021 / 16:07

    Het staat je heel leuk, as always haha! 🙂