fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Afspraken maken via online planningstool

Afspraken maken via online planningstool

Ben jij ondernemer en krijg je het steeds drukker? Merk je dat je veel tijd bent aan het maken en inplannen van afspraken? Geef dit uit handen! Door dit te doen bespaar je jezelf een hoop tijd bij het maken van afspraken. Laat klanten bijvoorbeeld zelf afspraken maken via online planningstool. Klinkt dit nu al als muziek in de oren? Ik ga je hier meer over vertellen. Let’s go! 

Klanten zelf hun afspraken laten regelen

Plannen.nl is een online planningstool waarmee klanten zelf hun afspraken regelen. Wanneer je jezelf hiervoor aanmeld krijg je een toegang tot een enorm overzichtelijk dashboard waarin je je agenda en afspraken overzichtelijk kunt beheren.

 • Agenda
  • In de agenda kun je bepalen op welke dagen en tijden je afspraken kunt ontvangen. Hierdoor kun je dus je eigen agenda perfect indelen. Naast dat klanten zelf afspraken in jouw agenda kunnen maken kun je uiteraard ook zelf afspraken aanmaken. Daarnaast kun je afspraken van jezelf en van collega’s bekijken en indien nodig wijzigen. Ook is er de mogelijkheid om deze te koppelen met Google of Apple Agenda zodat alles gesynchroniseerd wordt. Zo kun jij jouw agenda makkelijk en overal beheren.
 • Afspraken
  • Klanten kunnen, via de online afspraken widget, zelf een afspraak inplannen op jouw website. Om no-shows te voorkomen wordt de opvolging, per e-mail en sms, verzorgd door Plannen.nl. Daarnaast worden deze klanten opgeslagen in een klantenbeheer, met afspraken- en orderhistorie, waardoor jij meer inzicht hebt in jouw klanten.

Click & Collect

Door COVID-19 is het op dit moment alleen mogelijk om online te winkelen of om te winkelen op afspraak. Click & Collect zie je op dit moment bij veel winkels zoals o.a. Action. Online plaatst de klant de bestelling en vervolgens komen zij dit zelf afhalen in jouw winkel. Speciaal voor deze ontwikkeling heeft Plannen.nl Click & Collect ontwikkelt. Klanten kunnen online een datum en tijdslot uitkiezen en op het gewenste moment de bestelling ophalen aan de deur van jouw winkel. Plannen.nl zorgt voor een automatische afspraakbevestiging en opvolging waardoor je hier zelf geen tijd aan kwijt bent. Deze ontwikkeling is uiteraard volledig veilig en conform de richtlijnen van het RIVM.

Gratis proberen

Ben jij onwijs nieuwsgierig en lijkt dit jou ideaal voor jouw bedrijf? Probeer het dan eens uit! Je kunt een gratis abonnement nemen en hierbij heb je de mogelijkheid om 10 afspraken en 10 SMSjes per maand te plannen. Met de code lindseybeljaars krijg jij echter toegang tot een maand lang een gratis premium account. Maak je geen zorgen, het is maandelijks opzegbaar maar zeker het proberen waard. Met het premium account kun je een onbeperkt aantal afspraken inplannen en kun je 75 SMSjes per maand inplannen. Na de gratis maand wordt jouw abonnement € 15,- excl. BTW per maand.

Heb ik jou, als ondernemer, nieuwsgierig gemaakt? Lijkt het jou ideaal dat afspraken en bevestigingen hiervan volledig automatisch kunnen worden gegenereerd? Bekijk het abonnement eens op Plannen.nl en investeer in een super handige en overzichtelijke tijdsbesparing! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

8 Reacties

 1. 28 april 2021 / 08:56

  het is een handig systeem lijkt mij! voor ons bedrijf zou niet echt iets zijn maar denk dat andere ondernemers er wel veel aan hebben

 2. 25 april 2021 / 11:17

  Een handig systeem voor ondernemers 🙂 Helaas heb ik er zelf nog niet echt veel aan haha.

 3. Frederique
  21 april 2021 / 08:24

  Ik kan me voorstellen dat het voor winkels en bijv kappers erg handig kan zijn. Lijkt me erg overzichtelijk ook.

 4. Mieke | Miek's Mind
  20 april 2021 / 08:37

  Ik denk dat het voor een drukke ondernemer handig is om dit te hebben, zelf heb ik het niet nodig

 5. 18 april 2021 / 16:22

  Wat een handig systeem! Ik heb zelf enkel ervaring met Bookly en Calendly. Deze kende ik nog niet. 🙂

 6. Corrina
  16 april 2021 / 17:30

  Dat is inderdaad handig zo’n tool
  Daar zullen veel ondernemers gemak van hebben

 7. 16 april 2021 / 10:29

  Dit lijkt me zeker een handig systeem. Zowel voor ondernemers als voor klanten. Ik vind het ook ideaal als ik bijvoorbeeld de kapper gewoon zelf online kan afspreken.

  • 16 april 2021 / 11:42

   Thanks voor je reactie en leuk dat je enthousiast bent. Het is inderdaad echt ontzettend handig ?