fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Essence WONDERFUL baked blushlighter

Essence WONDERFUL baked blushlighter

De Essence Pink and Proud Limited Edition ligt in de winkels. Een trend editie die je kunt scoren van begin april tot midden mei. Het is een kleurrijke trend edition waarbij Essence de boodschap #stoppesten steunt. In deze trend edition zit de Essence WONDERFUL baked blushlighter. Een product waar ik direct super nieuwsgierig naar was en die ik uiteraard voor jullie heb getest. Ben jij ook benieuwd? Lees dan mijn review inclusief swatches.

Essence WONDERFUL baked blushlighter

WONDERFUL baked blushlighter van Essence

Wat mij direct opviel was de naam ‘blushlighter’. Met dit product combineert Essence dus een blush en een highlighter in één. Origineel en leuk! De verpakking daarentegen vind ik wat rechttoe rechtaan. Het is een plastic transparant vierkant met hierop witte en zwarte letters. Het voordeel is overigens wel dat je in de winkel gelijk de baked blushlighter ziet zitten. Op de achterkant zit een witte, grote ronde sticker met hierop alle productinformatie.

Het is dus een baked blushlighter met een roze kleur en een gouden glans. De kleur is 01 Believe in Yourself! Door de combinatie van roze en goud doet hij mij gelijk denken aan de NARS Orgasm Blush. Is dit een NARS Orgasm Dupe?

Essence zegt: “De gebakken blushlighter combineert rouge en highlighter tot een fluweelachtig zachte textuur met gouden glanspartikeltjes.’

Baked Blushlighter swatch

Tijd om te swatchen! Hierbij merk ik de fluweelzachtige structuur meteen op. Hij voelt echt super zacht aan. Daarnaast merk ik ook meteen op dat hij veel kleur oppakt. Het is inderdaad een mooie roze kleur met een gouden gloed. De swatch geeft gelijk goed kleur zonder een vlekkerig of poederig effect. De foto’s links zijn met daglicht gefotografeerd en de foto’s rechts met flitser om de gouden gloed vast te leggen.

Hier zie je het resultaat van de Essence WONDERFUL baked blushlighter op mijn wangen.

Essence WONDERFUL baked blushlighter

Ja, ik ben aangenaam verrast! Het is echt wel een heel mooi product en de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening dik in orde. Oké, de verpakking oogt cheap maar de blush zelf is echt mooi. Hij voelt zacht aan, geeft mooi pigment af en brengt vlekkeloos aan. Daarnaast is hij qua intensiteit heel erg goed op te bouwen. Naast de roze gloed geeft hij dus ook een prachtige, gouden glans. Ik snap de naam ‘blushlighter’ dus zeker. Aan het product zelf heb ik dus zeker niets aan te merken!

Deze Essence WONDERFUL baked blushlighter bevat 13 gr. en kost € 3,89

  • Hij is verkrijgbaar in de drogisterijen en online via Boozyshop.

Heb jij weleens een blushlighter geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: