fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Maak kennis met het merk Isabel Bernard

Maak kennis met het merk Isabel Bernard

Zo nu en dan plaats ik een artikel online met als titel: ‘Maak kennis met het merk…’ Dit doe ik eigenlijk alleen als ik het idee heb dat ik een merk heb ‘ontdekt’ wat nog niet zo heel bekend is. Over dit merk moet ik dan dusdanig enthousiast zijn dat ik er uiteindelijk dus ook echt een artikel aan wijdt. Bij Isabel Bernard is dit 100% het geval. Oftewel; Maak kennis met het merk Isabel Bernard!

Maak kennis met het merk Isabel Bernard

Maak kennis met het merk Isabel Bernard

Gouden Sieraden

Het is bij mij altijd een fase. De ene keer draag ik maanden achter elkaar zilver en de andere keer draag ik alleen maar goud. Op dit moment zit ik volop in mijn ‘gouden sieraden’ vibe. Misschien komt het door dat ik last heb van lentekriebels. Zodra het zonnetje begint te schijnen vind ik goud namelijk extra mooi! Mijn collectie dames sieraden is gelukkig afwisselend waardoor ik in het jaar lekker kan afwisselen.

Maak kennis met het merk Isabel Bernard

Isabel Bernard

Ik vertel je graag wat meer informatie over het merk Isabel Bernard, dat staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat. Het merk is ontwikkeld door een jonge, onafhankelijke Parijse vrouw, die schoonheid vindt in de eenvoud van dingen en volop geniet van het leven. Op haar favoriete plaatsen in Parijs (Rivoli, Monceau en Le Marais) is de sieradencollectie gebaseerd, die bestaat uit oorbellen, armbanden en kettingen. Isabel Bernard biedt 14k gouden sieraden of 925 sterling zilver sieraden.

Eenvoud

Wellicht is dat hetgeen wat ik zo mooi vind aan het merk Isabel Bernard. De eenvoud van de sieraden zorgen ervoor dat ze onwijs stijlvol en klassiek zijn. Zonder overigens oubollig te zijn, want de sieraden zijn juist op dit moment super hip. In de collectie tref je voornamelijk ronde vormen op allerlei verschillende vormen verwerkt. Heel vrouwelijk!

Maak kennis met het merk Isabel Bernard

Ontdekking

Ik deed mijn ontdekking begin december. Met kerst geven wij altijd cadeautjes aan elkaar en kon maar niets vinden. Isabel Bernard is dan natuurlijk de perfecte site om wat rond te neuzen als het aankomt op sieraden. Aangezien een vrouw naar mijn mening nooit genoeg sieraden kan hebben is dat altijd een goed cadeau! Uiteindelijk stuitte ik op de Isabel Bernard Zilveren Goudkleurige Le Marais Janine Oorbellen. Mijn oog viel hier meteen op en mijn eerste reactie was: ‘Perfect!’ Dit was eigenlijk nog precies wat ik nog in mijn sieradencollectie kon gebruiken!

Inmiddels heb ik de prachtige oorbellen dus een maandje of 2 in mijn bezit en heb ik ze al super veel gedragen. Zeker tijdens een feestje of een etentje vind ik ze echt perfect. Niet te groot, netjes, stijlvol en vrouwelijk. Ik ben er dol op! Op dit moment ben ik dus zeker aan het snuffelen tussen de rest van de sieraden van Isabel Bernard om mijn collectie van het merk uit te breiden.

Maak kennis met het merk Isabel Bernard! Kende jij het merk al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

7 Reacties

 1. 1 maart 2019 / 14:39

  Ik kwam dit merk laatst ook ergens tegen online en ik vind hun oorbellen met name zo onwijs mooi!

 2. 26 februari 2019 / 20:01

  Ik had inderdaad nog nooit van dit merk gehoord, maar vind het wel een mooi paar oorbellen! Ik ben zelf het meest fan van goud!

 3. 26 februari 2019 / 14:51

  Ik heb laatst vier paar oorbellen van dit merk ontvangen en ik ben er heel blij mee, echt een gaaf merk! 🙂

 4. 26 februari 2019 / 10:39

  Wauw, wat een prachtige oorbellen! Love it .

 5. 26 februari 2019 / 10:09

  Wauw wat zijn ze mooi!

 6. 26 februari 2019 / 08:53

  Wat een prachtige oorbellen, super mooi!<3
  Liefs,
  Evelien