fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Boots combineren met een jurkje

Boots combineren met een jurkje

Jawel, de lente is begonnen. We hebben al een aantal prachtige dagen vol zon achter de rug. Dagen waarin ik de deur uit ben gegaan in een jurkje zonder panty. Zo’n heerlijk gevoel vind ik dat! Boots combineren met een jurkje blijft een ontzettend populair lookje en dat gaat in de lente/zomer van 2021 niet veranderen. Wil jij weten hoe jij het beste een jurk met laarzen kan combineren? Ik vertel je er meer over.

Een jurk met laarzen combineren

Veterboots zijn er inmiddels in alle soorten en maten. Waar de trend begon bij vrij basic zwarte laarzen zie je ze nu in allerlei kleuren zoals o.a. wit en pastel. Deze trend is echter absoluut gestart bij Dr Martens. Een laars die op dit moment nog steeds ongelofelijk populair is. Ik weet 100% zeker dat je geen uur door je instagram tijdlijn kunt scrollen zonder een paar Dr Martens te spotten. Inmiddels verkoopt dit merk laarzen in alle soorten en maten maar ze zijn bekend geworden door hun klassieke paar. Namelijk de rechttoe rechtaan variant met een stoere, rubberen zool en zwarte veters. Herkenbaar is uiteraard het zwarte lipje aan de achterkant van de laars met hierin de merknaam in gele letters.

Wist je dat deze schoenen oorspronkelijk zijn bedoeld als werkschoenen? Het merk in 1901 in Engeland is begonnen met maken van de werkschoenen. 

Veterboots onder jurk

Waar een tijd terug een jurkje combineren met sneakers of laarzen nog not done was, is dit nu absoluut een heel populair lookje. Ikzelf combineer een jurkje ook het liefst met een stoer paar veterboots. Juist de combinatie van vrouwelijk en stoer brengt een look perfect in balans! Uiteraard maak ik de combinatie in de winter ook met een panty maar stiekem vind ik het lookje nóg leuker in de lente/zomer zonder panty! Dit geeft me altijd een beetje festival vibes.

De gouden regel is: Hoe korter het rokje, hoe langer de laars mag zijn. Alhoewel je de veterboots in alle kleuren hebt vind ik zwart het meest ideaal. Puur omdat je ze dan letterlijk onder iedere rok of jurk kunt dragen en dus eindeloos kunt combineren. Ik heb inmiddels verschillende veterboots in mijn stash waaronder een zwart en een beige paar. Deze ga ik in de lente en zomer heerlijk combineren met mijn rokjes en jurkjes. Love it!

Ben jij nog op zoek naar een mooi paar veterboots? Kijk eens bij De Schoenenfabriek. Zij hebben een ruim assortiment aan Dr Martens.

Boots combineren met een jurkje, doe jij het weleens?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking. 

Delen:

2 Reacties

  1. 9 april 2021 / 03:21

    Mooi dit! Even iets anders dan de standaard dr martens!