fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Hippe en makkelijke kamerplanten

Hippe en makkelijke kamerplanten

Oh jawel! De lente is begonnen en ik heb de grote voorjaarsschoonmaak al achter de rug. Zodra ik deze heb gedaan krijg ik de kriebels om ons interieur aan te gaan passen. Ik heb dan ook zin om verse bloemen op tafel te zetten en wat extra groen aan het interieur toe te voegen. Ik heb hippe en makkelijke kamerplanten ontvangen van Plant Rebelz en ga je hier in dit artikel alles over vertellen. Lees je mee?

Mooie kamerplanten

Groen in huis, dat haal je met kamerplanten. Als je mijn blog of instagram account al een tijdje volgt dan weet je dat ik vrij veel kamerplanten in ons huis heb. Naast een gigantische Stelitzia Nicolai en een Monstera heb ik ook genoeg kleinere plantjes her en der staan. Zoals bijvoorbeeld op de salon- en eettafel maar ook op het aanrecht in de keuken. Oh en vergeet ook onze badkamer en slaapkamer niet, haha! Ja, ik houd van mijn mooie kamerplanten. Al vind mijn vriend ons huis inmiddels eerder een jungle. Ach, urban jungle is een trend toch? haha!!

Hippe en makkelijke kamerplanten

Koffieplant – Coffea Arabica

Het eerste plantje dat ik heb toegevoegd aan onze collectie is de ‘coffea arabica’, beter bekend als de koffieplant. Op de website van Plant Rebelz wordt hij de Smelly Smartass genoemd. Het is een leuke knipoog naar onze reis in Costa Rica waar we hebben geslapen op een koffieplantage en koffieplanten zagen zover we konden kijken. Hij heeft prachtige donkergroene, glanzende bladeren. Verzorg je hem goed, dan zal hij eens in de zoveel tijd een koffieboontje loslaten. Hoe leuk is dat? Met deze boontjes kun je weer nieuwe stekjes groeien!

Gekke kamerplant

Plantje nummer twee noem ik de gekke plant. Puur en alleen omdat ik gewoon echt niet zou weten wat voor soort plant dit is. Ik ben nog allemaal aan het googelen geweest maar ik kwam hem niet tegen. Het is een plantje met hele dunne, langwerpige bladeren en gele stippen en strepen. Het lijken wel vingers? Haha! Een leuk en grappig plantje en zoiets als dit had ik totaal nog niet in huis. Een hele leuke toevoeging dus aan ons assortiment kamerplanten.

Dieffenbachia

Als ik het goed heb, dan is de plant met het groene blad en het witte centrum een dieffenbachia. Deze planten staan bekend om hun zuiveringssysteem. Ze filteren giftige stoffen uit de lucht en geven je er pure zuurstof voor terug. Los daarvan is het ook gewoon een heel leuk plantje en staat hij op dit moment te shinen op ons aanrecht in de keuken!

Droogbloemen

Last but not least heb ik ook prachtige droogbloemen ontvangen in een glazen fles met kurken dop. Is het geen plaatje? Droogbloemen zijn op het moment natuurlijk helemaal on trend en dit pareltje krijgt een prachtig plekje in ons interieur. Eén groot voordeel, je hoeft niet te letten op de standplaats en je hoeft ze geen water te geven, haha!

De potjes en het mandje zijn trouwens ook van Plant Rebelz.

  • FEM Ø15CM – Planten mand – 6.50
  • EVA OLIJF Ø9CM – Wit met olijfkleur potje – € 7,50
  • EVA Roze Ø9CM – Wit met rozekleur potje – € 7,50

Kortingscode Plant Rebelz

Ik trap de lente heerlijk af met mijn Plant Rebelz Goodie Box. Zij hebben een fantastisch assortiment aan kamerplanten en maken van het bestellen van planten echt een feestje. Heb jij ook zin in zo’n feestje? Dan mag ik jou bij deze een hele fijne korting geven van € 5,-

  • lindsey-5

Met bovenstaande kortingscode ontvang jij €5,- bij een minimale besteding van €25,- (deze code is geldig t/m 11 april) Happy shopping!!

Haal de lente in huis met kamerplanten! Heb jij al nieuwe hippe en makkelijke kamerplanten gescoord?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 7 april 2021 / 09:33

    Ik hou net als jou enorm van planten en heb ook mijn hele huis vol staan! Het is zo ontzettend gezellig.