fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Schwarzkopf BlondMe lijn

Schwarzkopf BlondMe lijn

Blond, ik ben het al mijn hele leven. Ik heb ooit één uitstapje gemaakt en mijn haren bruin geverfd maar dat heb ik eigenlijk vrij snel weer teruggedraaid. Ze zeggen altijd: ‘Wie bruin haar heeft wilt blond haar en andersom’, maar bij mij is dit niet het geval. Ik ben super blij met mijn blonde haar en verzorgd het zo goed mogelijk. Vandaag review ik de Schwarzkopf BlondMe lijn. Een re-launch, om precies te zijn. Ben jij benieuwd? Lees dan verder.

Schwarzkopf BlondMe lijn

All Blondes Light

De home care Schwarzkopf BlondMe lijn is opgedeeld in 5 categorieën:

 • All Blondes Light
 • All Blondes Rich
 • All Blondes Detox
 • Cool Blondes Neutralizing
 • Blond Wonders

Ik heb gekozen voor de All Blondes Light categorie. Deze BlondMe Light Set bestaat uit de volgende drie producten:

 • Shampoo
 • Spray Conditioner
 • Masker

Deze lijn is ontwikkeld voor fijn tot normale blonde haren. Hij belooft een lichte voeding te bieden, het haar op te bouwen en te herstellen zonder het te overbelasten. De lijn is verrijkt met Mulberry Silk Proteïne Complex en verbeterd de sterkte en de elasticiteit van het haar. Het resultaat? Prachtig blond, gehydrateerd en soepel haar met een prachtige glans dat eenvoudig doorkambaar is. Tijd om deze Schwarzkopf BlondMe lijn uitgebreid te testen.

Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Shampoo

Deze light shampoo is sulfaatvrij en gebruik ik om mijn haren te wassen. Ik maak mijn haar nat en verdeel de shampoo over mijn haren. Het verdelen gaat gemakkelijk en nadat ik het product 1 minuut heb laten intrekken spoel ik de shampoo grondig uit. Van mijn kapster heb ik altijd geleerd dat het extra goed is om je haar twee keer met shampoo te wassen. Uiteraard heb ik dat in dit geval ook gedaan.

Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Mask

Nadat ik mijn haar twee keer heb gewassen met de shampoo is het tijd voor het masker. Een masker is altijd een hele fijne extra stap in de verzorging van je haar. Ik vergelijk het altijd met bijvoorbeeld een serum voor je huid. Het masker geeft stabiliteit en controle aan het haar en beschermt tegen beschadiging door bijvoorbeeld föhnen. Hij hydrateert het haar en maakt het soepel en zacht zonder het te verzwaren.

Dit masker is bedoeld om 1 à 2 keer per week te gebruiken. Ik was mijn haar zelf maar 1 keer per week dus ik gebruik in die routine dan altijd ook het masker. Masseer het goed in je schonen haren en zorg dat het product echt goed is verdeeld. Laat hem 3 tot 5 minuten intrekken en spoel vervolgens het masker grondig uit je haar.

Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Spray Conditioner

De laatste stap is deze conditioner. Het wassen van je haar met shampoo zorgt voor de reiniging van het haar en zet de haarschubben open. Het masker dat je vervolgens aanbrengt dringt diep door in het haar omdat deze schubben geopend zijn. Om het haar te beschermen is het nodig de schubben na de verzorging te sluiten en hier gebruik je een conditioner voor.

Deze conditioner komt in een spray variant en belooft je haar te hydrateren, te ontwarren en de doorkambaarheid te verbeteren. Origineel aangezien ik een conditioner zelden in een sprayvorm zie. Na het masker knijp ik het water zover mogelijk uit mijn haren aangezien je deze conditioner aanbrengt op handdoekdroog haar. Ik spray de conditioner rijkelijk over mijn haar en laat het vervolgens goed intrekken. Het is een leave-in dus je hoeft het product niet meer uit te spoelen.

Schwarzkopf BlondMe lijn

Conclusie

Dan geef ik graag nog antwoord op één vraag, namelijk ‘wat vind ik van de lijn?’ Sowieso vind ik de lijn echt heerlijk ruiken. Het ruikt echt naar een heerlijke shampoo van de kapper en die ervaring thuis hebben is natuurlijk ontzettend fijn. Ik heb de lijn nu een tijdje in gebruik en kan niet anders zeggen dan dat ik echt heel blij ben met deze Schwarzkopf BlondMe lijn. Niet alleen aan de geur maar ook aan de werking kun je merken dat deze lijn in een hogere prijsklasse zit. Mijn haar voelt ontzettend gevoed en gehydrateerd aan maar wordt niet verzwaard. Ik ervaar een fijn volume en mijn haar is echt soepel en glanst mooi. Ook met deze lijn kan ik mijn haar prima 1x per week wassen, iets wat ik een pré vind! Ik zou deze lijn absoluut opnieuw kopen.

 • All Blondes Light Shampoo bevat 300ml en kost € 23,65
 • All Blondes Light Spray Conditioner bevat 200ml en kost € 21,95
 • All blondes Light Masker bevat 200ml en kost € 29,65

Gebruik jij weleens haarproducten van Schwarzkopf?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

 

Delen: