fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Protest SS21 Collectie

Protest SS21 Collectie

Wieeeehoee! De lente is officieel begonnen en bij mij zijn de voorjaarskriebels 100% aanwezig. Ik heb enorm de behoefte aan zon en minimaal 20 graden. De deur uit in een jurkje of een rokje zonder panty en een zonnebril op. Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard een nieuwe garderobe en in dit artikel laat ik je de Protest SS21 Collectie zien. Ben jij nog op zoek naar wat leuke items voor dit voorjaar? Lees dan gezellig mee!

Nieuwe collectie van Protest

In oktober 2020 heb ik op mijn blog de Protest FW20/21 Collectie laten zien. Ik ben al jaren te spreken over de winterjassen van Protest. Zelf tijdens mijn wintersport in Lapland heeft een skijas van Protest mij heerlijk warm gehouden. Naast de wintercollectie bestel ik ook ieder jaar wat uit de lente/zomer collectie en daarom was ik super enthousiast toen ik een seintje kreeg dat de Protest SS21 Collectie inmiddels online staat.

Wat mij direct opviel zijn de mega leuke kleuren. Een groot deel van de collectie bestaat uit één print die komt in verschillende kleuren en verschillende modellen. De kleuren zijn voornamelijk geel, paars, rood, blauw en zwart. Qua modellen zie je shorts en rokjes, maar ook jurkjes en playsuits. Maar ook tunieken en shirts. Het ziet er allemaal heel erg leuk uit en ik krijg er absoluut spring vibes van.

Protest SS21 Collectie

Mijn oog viel direct op het Protest Odensa Online Only Jurkje. Dit is een prachtig, flatterend wikkeljurkje met een leuke miniprint. Hij heeft een lichte stof en verstelbare bandjes. In eerste instantie wilde ik hem bestellen in het paars. Uiteindelijk ben ik nog even gaan kijken in mijn kast en zag ik dat ik best veel jurken heb ik roze en paarse tinten. Een geel jurkje had ik echter nog niet en daarom heb ik er toch voor gekozen om dit prachtige jurkje te bestellen in het geel. 

Kortingscode Protest

Heb ik jou op een goed idee gebracht door dit artikel? Ik mag je ook nog eens blij maken met deze kortingscode: 10lindseybeljaars waarbij je 10% korting krijgt op je aankoop. Deze code is geldig tot en met 31 augustus 2021. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Delen:

2 Reacties

  1. 24 maart 2021 / 10:15

    Wat heerlijk! Ben benieuwd. Het printje ziet er heel vrolijk uit. 🙂