fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Protest FW20/21 Collectie

Protest FW20/21 Collectie

De herfst is officieel begonnen en het weer doet er vrolijk aan mee. Het regent en waait op dit moment enorm veel en ik heb mijn winterjas inmiddels alweer aan de kapstok hangen. Jawel, ik ben een koukleum en al snel te vinden in winterkleding. Uiteraard is dit ook gelijk het perfecte moment om te gaan shoppen. Om jullie op een goed idee te brengen laat ik je in dit artikel de Protest FW20/21 Collectie zien. En geloof me, die wil je zien. Let’s go!

Protest FW20/21 Collectie

Waar ik in de zomer opzoek was naar de perfecte bikini ben ik dat nu naar de perfecte winterkleding. Protest is een merk dat vooral bekend staat om de sportieve look en heeft naast een ‘normale’ fall/winter collectie ook een ski- en snowboard collectie. Ik ken het merk al heel wat jaren en heb, zowel in mijn zomer- als wintergarderobe, heel wat items van dit merk hangen.

Protest FW20/21 Collectie

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik ieder jaar op wintersport ga. Mijn skijas van Protest heb ik dit begin jaar gedragen tijdens onze skitrip in Lapland. Deze komt uit de FW19/20 collectie maar daar ben ik nog steeds ontzettend blij mee. In verband met COVID-19 staat op dit moment onze skitrip op losse schroeven maar als echte wintersportfanaten hopen we toch wat pistes te kunnen pakken in het buitenland. Mocht dit echt niet lukken dan hoop ik dat er dit jaar een heerlijk pak sneeuw valt in Nederland. Want, eerlijk is eerlijk, het geeft altijd zo’n gezellige en speciale sfeer.

Uiteraard kunnen we dan zeker wat nieuwe winterse items gebruiken. Al kunnen wij vrouwen sowieso altijd nieuwe items gebruiken toch? Haha! Protest komt dit jaar voor de dames met een nieuwe lijn winterjassen waarbij ze rekening hebben gehouden met verschillende trends. De selectie gaat van lange winterjassen tot korte ‘bomber’ modellen en van een populaire luipaardprint tot een hippe corduroy stof. Voor ieder wat wils, dat kun je wel stellen. Oh en vergeet ook je vriend niet want ook voor de heren is er een prachtig assortiment aan winterjassen.

Heb je al een goede winterjas en ben je meer op zoek naar kleding? Dan kun je bij Protest ook terecht voor stoere hoodies en sweaters. Mijn ervaring hiermee is dat de kwaliteit echt heel goed is en de truien super fijn zitten en lekker warm zijn.

Kortingscode Protest

Heb ik jou op een goed idee gebracht door dit artikel? Ik mag je ook nog eens blij maken met deze kortingscode: lindseybeljaars10 waarbij je 10% korting krijgt op je aankoop. Deze code is geldig tot en met 28 februari 2021. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Delen:

2 Reacties

  1. 9 oktober 2020 / 13:51

    Oeeh ik ga zeker even een kijkje nemen! Een jas met corduroy stof klinkt wel erg leuk<3

    • 15 oktober 2020 / 15:23

      Ik vind hem in ieder geval heel erg leuk ?