fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

OOTD Oversized beige suit

oversized beige suit

De lente is officieel begonnen en ik ben mijn truien meer dan beu. Kom maar door met dat betere weer! Ik heb zin in jurkjes en rokjes en in felle en lichte kleuren. Laatst ontving ik van Comegetfashion een fantastisch beige broekpak. Het is een one size en ik laat hem hele graag aan je zien. Benieuwd naar dit oversized beige suit? Lees nu mee.

 

Beige broekpak

Een oversized beige suit is niet meer weg te denken uit je instagram feed. Het broekpak is helemaal stylish op het moment! Daarnaast is beige natuurlijk dè kleur van het moment en dat maakt dit pak een gouden combinatie. Ik zag het pak in de nieuwe collectie van Comegetfashion en was op slag verliefd.

Het broekpak is een one size en dat betekent dat hij bij mij oversized valt. Ik draag eigenlijk altijd maat S van zowel tops als broeken. Voor mij is dit juist perfect aangezien ik juist voor ogen had dat dit beige broekpak lekker wijd zou vallen. De broek heeft een achterkant van elastiek en heeft twee zakken. De blazer heeft subtiele schoudervullingen, sierzakken en een sluiting door middel van een knoop.

Shop nu –> https://www.comegetfashion.com/broekpak-beige

Ik combineer dit beige broekpak met een witte top van Chiquelle en mijn slangenleren zwart/wit boots van Nubikk via Omoda. Deze zijn al wel van vorig jaar dus ik betwijfel of ze nog verkrijgbaar zijn. De zonnebril maakt de look natuurlijk helemaal af. Ook deze is van Comegetfashion.

  • Broekpak kost € 69,99,
    • is ook verkrijgbaar in het zwart
  • Zonnebril kost € 14,99

Details

Dit was hem, mijn OOTD oversized beige suit! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 23 maart 2021 / 18:49

    Oeh, wat is hij mooi! Staat je goed. 🙂