fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD Beige Boots

Beige Boots

 

Voor mijn gevoel zijn we allang gearriveerd in de lente. Sinds de heerlijke temperaturen van twee weken geleden heb ik de springvibes helemaal te pakken. In dit artikel laat ik je daarom dè schoenentrend van lente/zomer 2021 zien, namelijk beige boots. Ben jij benieuwd naar deze schoenentrend en hoe dat ik hem combineer? Kijk dan lekker mee!

Schoenentrend Zomers beige

Deze zomer zien we een mix van gebroken wit, crème en camel kleuren. Deze kleurenrange vallen allemaal onder de schoenentrend zomers beige. Modellen die hierbij perfect matchen zijn de chelseaboots, sneakers, enkellaarzen, sandalen en veterboots. De boots die ik draag zijn dus vetersboots in een beige kleur.

De boots zijn van het met CA’SHOTT. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nog nooit van dit merk had gehoord. Ik ben lid van de Omoda Friends en mag eens in de zoveel tijd nieuwe schoenen uitzoeken bij Omoda. Tijdens het zoeken tussen de nieuwe items vielen deze beige veterboots meteen op. Deze boots hebben een suède bovenwerk en een stoere zool met een grof profiel. Ik draag ze in mijn eigen maat dus de schoenen vallen gewoon op maat. Ze zitten echt heerlijk en zijn van ontzettend mooie kwaliteit. Ik ben echt fan en ga deze boots 100% zeker met heel veel plezier dragen deze lente en zomer.

Uiteraard combineer ik dit lookje verder ook met zomers beige tinten. Ik draag een heerlijk gebreid, lang vest van Esprit in een beige kleur. Dit is een heerlijk warm en nonchalant vest. Hieronder draag ik een blouse in een effen gebroken witte stof. De high waisted jeans is een mooie denim die qua lengte net boven de schoenen stopt. Een effect dat ik super tof vind staan bij deze boots. Oh en de witte riem van Loavies maakt deze look compleet.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Beige boots! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen: