fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Accessoires voor de Samsung Galaxy S21 serie

Accessoires voor de Samsung Galaxy S21 serie

Stiekem ben ik een klein beetje een geek op het gebied van telefoons. Ik vind het dus heerlijk om hier alle ontwikkelingen rondom te volgen. Zo is het mij absoluut niet ontgaan dat Samsung de gloednieuwe Galaxy S21 Serie heeft gelanceerd. In dit artikel vertel ik je graag wat meer over deze gloednieuwe Samsung en in de foto hierboven zie je vast wat toffe Accessoires voor de Samsung Galaxy S21 serie. Lees en kijk je mee?

De gloednieuwe Samsung Galaxy S21 serie

Vroeger was er absoluut een Apple en een Samsung kamp. Ik heb het idee dat dit langzamerhand begint te verdwijnen. Men kiest gewoon graag voor de nieuwste en de beste telefoon. De twee leggen elkaar het vuur aan de schenen en stiekem profiteren wij hier als consument natuurlijk van. De kwaliteit van de telefoons wordt beter en beter en dat is, eerlijk is eerlijk, toch genieten? Zelf heb ik op dit moment een iPhone maar ik acht de kans zeer aanwezig dat ik de volgende keer ga voor een Samsung. Zodra ik van telefoon wil switchen kijk ik gewoon wat de beste telefoon is op dat moment. Dit is voor mij belangrijker dan het merk!

Camera van de Samsung Galaxy S21

Heb jij de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 al aangeschaft? Dan ben ik heel erg benieuwd naar jouw ervaringen met dit toestel. Ik vind in ieder geval het design erg mooi met de verschillende, beschikbare kleuren en de matte finish aan de achterkant. Toch ben ik voornamelijk ongelofelijk nieuwsgierig naar de camera. Als fanatiek blogger en instagrammer is de camera voor mij gewoon het aller belangrijkst. Daarom is dit voor mij het belangrijkste criteria bij het kopen van een telefoon. De Galaxy S12 Plus belooft haarscherpe foto’s te maken waarbij je met een telelens tot 10 keer kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Dat klinkt natuurlijk ontzettend interessant!

Telefoon accessoires voor Samsung

Ben je nog op zoek naar een Samsung Galaxy S21 hoesje? Dan raad ik je aan om deze online te bestellen bij Smartphonehoesjes.nl Ik heb al mijn telefoon accessoires van Smartphonehoesjes.nl Ze hebben een ontzettend breed en tof assortiment en de service is altijd on point. En gezien de huidige lockdown is het niet mogelijk om telefoon accessoires in de winkel te kopen en is een goede webshop dus absoluut een must. Oh en de Samsung Galaxy S21 kun je uiteraard draadloos opladen dus vergeet geen draadloze oplader in je winkelmandje te gooien!

Ik ben vooral heel benieuwd: ben jij team Apple of team Samsung? Heb jij de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 al gespot? En wat vind jij van de Accessoires voor de Samsung Galaxy S21?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking met Smartphonehoesjes.nl

 

Delen: