fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

OOTD Geruite roze jas

Geruite roze jas van ComeGetFashion

Alweer een paar weken geleden ging ik, samen met mijn moeder, op pad in ‘s-Hertogenbosch. Een stad die vrij dicht bij ons in de buurt ligt maar waar we absoluut te weinig komen. Je hebt daar heel wat leuke instagram hotspots en daar besloot ik eens gebruik van te maken. Deze OOTD geruite roze jas is geshoot aan de Brede Haven in Den Bosch. Ben jij benieuwd naar dit lookje? Kijk lekker mee.

OOTD Geruite roze jas van ComeGetFashion

Gezien de huidige maatregelen is de stad eerder uitgestorven dan bruisend. Uiteraard vervelend voor iedereen! Toch levert het één voordeel op en dat is dat je in de mooiste straatjes, heerlijk rustig, kunt shooten voor instagram. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, zullen we maar zeggen. Den Bosch heeft in ieder geval genoeg fotogenieke straatjes dus een bezoekje brengen aan de stad is 100% de moeite waard.

De eyecatcher in deze look is uiteraard de superleuke geruite roze jas van ComeGetFashion. Deze heb ik al een tijdje in mijn kast hangen maar sinds kort weer helemaal herontdekt. Het is een geruit patroon met grijs, lichtroze en wit. Een heerlijke combinatie! Hij is gemaakt van een hele zacht fleecestof, heeft zilveren knoopjes en twee stoere borstzakken. Naast roze is deze jas ook verkrijgbaar in grijs en groen en je koopt hem voor € 59,99

Ik besluit de pastel vibe vast te houden door deze jas te combineren met een witte, koltrui van Superdry. Deze heb ik via Plutosport en is gebreid met een mooie kabel. Een heerlijke warme trui! Hieronder draag ik een lichtblauwe mom jeans van Pieces en witte, stoere sneakers van Nubikk die ik heb ontvangen van Omoda.

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram

Details

Dit was hem, mijn OOTD! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen: