fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Valentijnscadeau door de brievenbus

Valentijnscadeau door de brievenbus

Love is in the air! Februari is begonnen en dat betekent dat Valentijnsdag eraan zit te komen. Een dag waarop we dierbaren een extra blijk van liefde en waardering geven. Iets wat we in deze gekke en vervelende tijden natuurlijk allemaal kunnen gebruiken. Bij Valentijnsdag wordt al snel gedacht aan een verliefd stelletje en dus een cadeau voor je partner maar ik wil voorstellen dit een stuk breder te trekken. Heb jij je liefste tante al een tijdje niet meer gezien of high tea je tegenwoordig met je vriendin via Zoom? Send them some love! In dit artikel breng ik je graag op het idee om een Valentijnscadeau door de brievenbus te sturen.

Valentijnscadeau door de brievenbus

Jewelry is like ice cream, there’s always room for more!

Een quote die de spijker op zijn kop slaat. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een man of vrouw, met sieraden zit je altijd goed. Nu is het natuurlijk oké om gewoon een sieraard uit te zoeken en cadeau te geven, maar is het niet leuker om zelf een armband, ring of ketting samen te stellen? Daarmee kun je het sieraad echt personaliseren en laat je zien dat je extra je best hebt gedaan.

Op de foto hierboven (links) zie je de prachtige, gouden Bracelet Box Chain met de roze, Top Part Facet Opal. Rechtsbovenin zie je een ketting, namelijk de Necklace Chain met de Top Part Heart. En in het midden een gouden 8mm ring die ik zelf heb samengesteld met roze details. 

De plank misslaan met een iXXXi ring? No way! Het merk heeft zo’n ongelofelijk breed assortiment. De combinaties zijn eindeloos en hierdoor zit er altijd wel iets voor iemand bij. Naast goud hebben ze ook zilver, rosé en zwart in het assortiment. iXXXi Jewelry heeft zelf ook een blog geschreven en deelt hierin ook heel wat prachtige inspiratie voor Valentijn. Je leest het artikel hier.

Voor mijn zelf samengestelde ring heb ik goud en roze gecombineerd. Het is dus een 8mm ring en hieraan heb ik 4 vulringen toegevoegd, namelijk:

 • Ceramic Pink (2mm)
 • 1 Zirkonia Pink (2mm)
 • Pink 1 Stone Crystal (1mm)
 • Ceramic Pink Paradise (2mm)

Valentijnsdag is op 14 februari, zorg dat jij jouw dierbaren extra verrast! Gezien de huidige maatregelen is elkaar verrassen op afstand de enige mogelijkheid en is een Valentijnscadeau door de brievenbus dus een perfecte oplossing! 

Via de Store locator kun je checken welk iXXXi verkooppunt het dichtstbijzijnde is. Support your locals! Heel veel juweliers bieden op dit moment een delivery at home aan. Stel jouw perfecte sieraad samen en laat deze als een cadeautje bezorgen bij diegene die het verdiend. Heb je in gedachte om een ring cadeau te geven? Dan kan de iXXXi ringgenerator je helpen om de perfecte ring samen te stellen.

Spead some love x 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking met iXXXi Jewelry.

Delen:

2 Reacties

 1. 4 februari 2021 / 18:54

  Ik dacht, he grappig, maakt IXXI nu ook al ringen? Maar ik had het verkeerd gelezen, het moet zijn IXXXI met 3 X-en. Goed idee, om je liefste tante ook iets te sturen!

  • 4 februari 2021 / 20:00

   Hahah jaa!! Inderdaad iXXXi met 3x een x. Echt een prachtig merk, ik ben er dol op ?