fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

3x Instagram hotspots in Den Bosch

Instagram hotspots in Den Bosch

Ik ben geboren en getogen in Noord-Brabant, vlakbij Breda. Dit zorgt er automatisch voor dat wij al snel richting Breda gaan als we naar ‘de stad’ gaan. Toch vind ik het zo nu en dan ook leuk om eens naar een andere stad te gaan en het dichtstbij is dan voor ons Den Bosch of Tilburg. Steden die ik inmiddels steeds beter begin te kennen. Vorige week bracht ik, samen met mijn moeder, een bezoekje aan Den Bosch om content te shooten voor instagram. Ben jij dit binnenkort ook van plan? In dit artikel laat ik je drie instagram hotspots in Den Bosch zien die je, naar mijn mening, niet mag overslaan! Lees je mee?

Instagram hotspots in Den Bosch

Brede Haven 

’s Hertogenbosch kenmerkt zich door de kanalen en grachten die dwars door te stad lopen. Voor het verkeer wat minder (lees: bijna alles is eenrichting), maar voor Instagram uiteraard perfect. Ben je op zoek naar te leuke huisjes aan een gracht? Dan is de Brede Haven absoluut the place to be. Het doet je bijna denken aan de grachtengordel in Amsterdam! Eén groot voordeel is dat het een stuk minder toeristisch is en er een parkeerverbod geldt aan deze kant van de haven. Er zullen dus geen auto’s zijn die jouw foto verpesten.

Smalle Haven (kruising bij Jan Heinsstraat)

De Smalle Haven ligt eigenlijk recht tegenover de Brede haven, aan de andere kant van het kanaal. Het leukste is om een foto te maken op de kruising bij de Jan Heinsstraat aangezien hier een bruggetje over een smal kanaaltje loopt. Als je hier precies op gaat staan heb je een mooie reling en de Brede Haven op de achtergrond inclusief een woonboot. Een super leuk plaatje!

In den Boerenmouw

Duik wat dieper de binnenstad in op zoek naar In den Boerenmouw. Dit is een super smal zijstraatje van de Hinthamerstraat en staat vooral bekend om het feit dat je vanuit dit straatje een doorkijkje hebt op de Sint Jan Kathedraal. Ik heb de foto echter anders gemaakt waardoor je deze prachtige kathedraal niet ziet. Namelijk op een bruggetje over het smalletje grachtje met een super mooi en schattig wit huis op de achtergrond.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke instagramspots in Den Bosch. Ik ben van plan om binnenkort weer een bezoekje te brengen aan deze prachtige stad om nog meer fotogenieke Instagram-spots in Den Bosch te vinden. Mocht ik dan weer wat leuke hotspots ontdekken, dan zal ik jullie hier weer van op de hoogte brengen in een nieuw artikel.

Heb jij nog een gouden tip? Laat deze dan achter in de reacties! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Delen:

2 Reacties

  1. 18 januari 2021 / 12:52

    Lijkt me nu met corona lastiger voor influencers om leuke fotos te maken met al die gesloten restaurants en cafes. Leuk artikel!

    • 18 januari 2021 / 13:12

      Jaa is inderdaad echt zo. Vandaar dat de drie tips gewoon locaties buiten zijn. ?