fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Bioré Clear & Bright Lijn

Bioré Clear & Bright Lijn

Oh yes! Bioré heeft een nieuwe lijn gelanceerd, namelijk de Bioré Clear & Bright Lijn. Ik ontving het persbericht begin februari en vorige week ontving ik het perspakketje met hierin de twee producten. Ik was direct ontzettend enthousiast en nieuwsgierig. Ben jij ook heel erg benieuwd naar deze gloednieuwe lijn van Bioré? Lees dan gezellig met mij mee!

Bioré Clear & Bright Lijn

Clear & Bright lijn van Bioré

Het viel me ineens op dat het alweer even geleden is dat ik een product van Bioré heb gereviewd. Eind mei 2019 was voor het laatst toen ik een uitgebreid artikel over de Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda schreef. Hoog tijd dus voor weer een review van dit merk!

Het eerste wat je opvalt aan deze Bioré Clear & Bright Lijn zijn de kleuren. Je krijgt er spontaan zin in de zomer en in een verse fruitsalade van. Deze lijn is verrijkt met yuzu-citroen, dragon fruit en ginseng. Geheel toepasselijk kenmerkt de lijn zich door fel geel en fel roze. Echt een verfrissende lijn van Bioré! Deze lijn bestaat uit twee producten, namelijk:

 • Jelly Cleanser
 • Perfecting Exfoliator

Uiteraard bespreek ik beide producten in dit artikel.

Bioré Jelly Cleanser

De jelly cleanser zit in de grote, gele tube. Deze tube is semi transparant en heeft een handige klikdop. Hij belooft opgebouwd vet uit verstopte poriën te verwijderen. Bij ieder gebruik worden de poriën zichtbaar schoner en na 1 week zou je weer een stralende huid moeten hebben.

Niet alleen de tube is geel, het product zelf is dat ook. Hij ruikt ontzettend fris en fruitig en stiekem ben ik hier ontzettend aan toe. Het is een combinatie van Yuzu Lemon en Ginseng en hierdoor is hij heel fris, licht zurig en kruidig door de ginseng. Door het heerlijke weer afgelopen weekend heb ik de summer vibes helemaal te pakken!

Gebruiksaanwijzing

 1. Maak je gezicht nat
 2. Verdeel de cleanser over je handen en verdeel het product vervolgens over je gezicht
 3. Masseer het product zeker 60 seconden om de reinigingstechnologie te activeren
 4. Spoel vervolgens het product 30 seconden goed af met lauwwarm water

Je kunt dit product 2x per dag gebruiken. 

Dit soort producten vind ik zelf ideaal om te gebruiken onder de douche. Het is een hele fijne facewash die ontzettend zacht aanvoelt op mijn gezicht. Hij laat zich goed verdelen, schuimt licht en ruikt echt zo heerlijk fris! Na gebruik voelt mijn huid absoluut schoon aan maar niet uitgedroogd. Daarnaast haalt hij ook mijn make-up weg en dat vind ik een heel prettig pluspunt!

Bioré Perfecting Exfoliator

Door naast deze exfoliator. Dit product zit in een iets kleinere, roze tube met wederom een klikdop. Net zoals de cleanser heeft dit product ook weer zo’n heerlijke fris en fruitige geur. De geur is een combinatie van Yuzu Lemon en Dragon Fruit en hierdoor is hij fris maar ook licht zoetig. Dit is dus een exfoliator wat betekent dat er lichte scrubdeeltjes in het product zitten. Hij belooft de huid te verfijnen en de doffe en ruwe huidtextuur te verzachten.

Dit product is net als de tube zelf ook roze. Net als de Jelly Cleanser vind ik een product zoals dit het makkelijkst in gebruik onder de douche.

Gebruiksaanwijzing

 1. Maak je gezicht nat
 2. Verdeel de scrub over je handen
 3. Masseer zachtjes over het hele gezicht
 4. Goed afspoelen met lauwwarm water

Je kunt dit product 2 à 3x per week gebruiken. 

Ik gebruik eerlijk gezegd een exfoliator niet zo heel vaak. Dit is voor mijzelf een reminder dat ik dat vaker zou moeten doen. Doordat dit product lichte scrubdeeltjes bevat voelt het natuurlijk iets minder prettig aan op de huid. Wel heb ik hierdoor het idee dat mijn huid extra goed wordt gereinigd. Na gebruik voelt mijn huid schoon en gehydrateerd aan. Wel probeer ik de dunne huid rondom mijn ogen te vermijden.

Bioré Clear & Bright Lijn

Conclusie

Na het ontvangen van deze Clear & Bright Lijn van Bioré heb ik beide producten direct in de badkamer gezet. De jelly cleanser heb ik netjes iedere avond, tijdens het douchen voor het slapen gaan, gebruikt. De perfecting exfoliator heb ik gemiddeld 2 à 3 keer gebruikt. Daarnaast heb ik natuurlijk ook netjes de gebruiksaanwijzing van Bioré opgevolgd. Naast dat de producten mijn badkamer opfleuren en ik ontzettend blij word van de geur word ik ook heel erg blij van de werking. Het is een fijne set producten! Mijn huid voelt met het gebruik van deze producten absoluut schoon, gereinigd en gehydrateerd aan. Bioré belooft af te rekenen met verstopte poriën. Of dit zo is durf ik niet te zeggen. Ik heb altijd al een zeer uitgebreide huidverzorgingsroutine waardoor mijn huid eigenlijk altijd al goed gereinigd is. Maar een aanrader vind ik de producten sowieso en ik blijf ze zeker lekker gebruiken de komende tijd!

 • Jelly Cleanser bevat 110ml. en kost € 10,99
 • Perfecting Exfoliator bevat 100ml. en kost € 10,99
  • Deze Bioré Clear & Bright Lijn is verkrijgbaar bij de drogisterijen en online bij o.a. Plein.nl

Gebruik jij weleens producten van Bioré? Zo ja, welke? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 22 februari 2021 / 20:17

  Ik ben dol op de producten van Bioré! Ik gebruik zelf vaak de charcoal facescrub en de neusstrips van Bioré gebruik ik zeker wekelijks 🙂

 2. 22 februari 2021 / 10:18

  Ik vind Bioré over het algemeen erg fijn. Deze producten klinken goed! 🙂

  • 22 februari 2021 / 12:39

   Jaa ik ook, ik vind deze echt fijn. Heerlijke geur ook!!

 3. Jeanelle
  22 februari 2021 / 09:06

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit producten van Bioré gebruikt. Maar nu met het mooie weer en de frisse kleur en geur van deze producten ga ik nu eindelijk maar eens dit merk proberen. Niets is fijner dan een frisse huid! ??