fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Jezelf nuttig maken tijdens de lockdown

Jezelf nuttig maken tijdens de lockdown

Heb jij, voor je gevoel, al tientallen avonden spelletjes gespeeld en is Netflix helemaal uitgespeeld? Ben je coronamoe, heb je een dipje en ben je helemaal klaar met de avondklok? I feel you! Zo nu en dan heb ik zelf ook zo’n dipje en daar probeer ik mij vervolgens weer moeizaam uit te slepen. Een goede tip daarvoor is om jezelf nuttig maken tijdens de lockdown. In dit artikel vertel ik je hoe. Lees je mee?

Wat te doen in de lockdown?

Mijn vriend en ik kochten 4 jaar geleden ons huis dat volledig verbouwd moest worden. We zijn hier 5 maanden mee bezig geweest en destijds werkten wij beiden fulltime. Daarnaast zat ik midden in mijn afstudeerscriptie van mijn HBO opleiding Communicatie en blogde ik ook al iedere werkdag. Soms vraag ik mij weleens af hoe wij dit in godsnaam ooit voor elkaar hebben gekregen. Maar toch, het is gelukt! En natuurlijk hebben wij ons in die periode geen minuut hoeven te vervelen.

Klusjes in huis

We wonen heerlijk in ons huis maar wat we wel hebben geleerd is dat je, zodra je je eigen huis hebt, altijd bezig bent. Er is altijd wel iets te doen! Zo konden de kozijnen buiten wel een likje verf gebruiken, moest de badkamer radiator vervangen worden en moest er nog een plintrandje worden aangebracht op het laminaat boven. Allemaal van die kleine klusjes waar je normaal eigenlijk nooit echt tijd voor hebt. Deze zijn nu natuurlijk een prima bezigheid is in deze strenge lockdown.

Sowieso hangen er vrij oude radiatoren in ons huis op dit moment en overwegen wij om Jaga Tempo wand radiatoren te plaatsen. Dit zijn hele mooie, strakke en moderne radiatoren. Eigenlijk willen wij hier deze week de knoop over doorhakken zodat dit klusje ook gefixt kan worden tijdens de lockdown! 

Mijn motto

Mijn motto is echt dat ik alle klusjes in huis gedaan wil hebben en dat ik dus eigenlijk niets meer in en/of rondom het huis hoef te doen op het moment dat de maatregelen versoepeld gaan worden. Ik zit er namelijk echt niet op te wachten dat ik, tegen die tijd, op een dag ’thuis ga blijven’ omdat er nog klusjes gedaan moeten worden. Nu we toch thuis zitten door de lockdown maak ik mijzelf liever nu nuttig zodat straks alle to do’s van mijn lijstje zijn afgevinkt en ik (hopelijk) maximaal kan gaan genieten van de lente, de zomer, vakanties, motorrijden en ga zo maar door. Oh my, wat verlang ik hiernaar!!

Ik ben benieuwd, heb jij jezelf nuttig gemaakt tijdens de strenge lockdown?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking met radiatoraanbiedingen.

Delen: