fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda

Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda

Yes! Het is weer tijd voor een gloednieuwe lijn van Bioré. Als je mijn blog al een tijd volgt dan heb je al heel veel verschillende reviews van producten van dit merk voorbij zien komen. Tot nu toe ben ik altijd erg positief! Vandaag review ik de Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda. Lees je met mij mee?

Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda

Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda

Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda

Soms is het lastig om vast te stellen wat voor soort huid je hebt. Je kunt een hele droge of juist vette huid hebben. Wanneer bijvoorbeeld je t-zone vettig aanvoelt maar je wangen droog zijn dan spreken we van een gemengde huid. Een lastig geval aangezien dan je gezicht op verschillende gebieden eigenlijk een andere verzorging vereist. Gelukkig is daar deze Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda precies voor bedoeld!

De lijn bestaat uit verschillende producten, waarvan ik de volgende heb ontvangen:

 1. Herstellende porie cleanser
 2. Direct verwarmend klei-masker
 3. Voedend detox masker
 4. Reinigend detox masker

Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda

Herstellende porie cleanser

Tijd voor de echte grondige reiniging, oftewel tijd voor schoon, schoner, schoonst! Deze herstellende porie cleanser brengt de gemengde huid in evenwicht door de poriën te reinigen en de huid te verzorgen. Hij heeft een licht scrubbend karakter die zorgt voor een gladde, gebalanceerde huid.

Je maakt je gezicht nat, brengt een pompje van deze cleanser aan op je handen en laat het schuimen om het vervolgens over je gehele gezicht te masseren. Hierna spoel je het gewoon af met lauwwarm water. Ik douche iedere avond en vind het dus altijd erg fijn om een product zodat dit standaard onder de douche te gebruiken.

Direct verwarmend klei-masker

Hé Leuk! Ik heb al eens het Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker houtskool geprobeerd en daar was ik super tevreden over. Dit is dus de klei variant maar qua verpakking ziet hij er echt precies hetzelfde uit. In de verpakking zitten 4 zakjes van 7 gram die perfect zijn voor één sessie. In totaal kun je dus 4x van dit masker genieten. Als je hem aanbrengt (op een nat gezicht) is hij vrij plakkerig en na een paar seconde wordt hij inderdaad warm. Het masker is een 1 minuut masker dus na een minuutje was je hem weer af met lauwwarm water. Mijn huid voelt daarna ontzettend zacht aan. Heel lekker!

Voedend detox masker

Geen straf, al deze maskertjes uittesten, haha! Dit is een verkoelend masker, het tegenovergestelde dus van het verwarmende masker van zojuist. Hij belooft een resetknop te zijn voor je vervuilende huid, hij rekent af met onzuiverheden, verwijdert vuil en vet om zo verstopte poriën te reinigen.

Je maakt je gezicht nat, brengt het masker aan, laat het 5 minuten zitten om het vervolgens met lauwwarm water af te spoelen. Het is echter wel echt gigantisch verkoelend, echt alsof je tandpasta op je gezicht smeert. Ik vond persoonlijk deze 5 minuten met het masker op niet bepaald relaxed. Ik was dan ook blij dat ik het er weer af kon wassen. Schoon en zacht voelde mijn huid na gebruik wel, dat moet ik het masker nageven.

Reinigende detox masker

Last but not least? Ik was eerlijk gezegd gelijk nogal huiverig omdat ook dit masker een ‘verkoelend’ masker is. Qua beloftes beloofd hij eigenlijk hetzelfde, alleen is deze geschikt voor de normale tot vette huid en de voorganger voor de gemengde huid. Helaas was ook dit masker niet echt heel relaxed en voelde het eigenlijk eerder brandend als verkoelend aan.

Conclusie

Deze Bioré Gezichtsreiniging met blauwe agava en baking soda lijn heeft voor mij een 50/50 score. De eerste twee producten hebben me positief verrast. De cleanser en het direct verwarmend klei-masker zijn echt heel fijn en zeker producten die ik vaker ga gebruiken. Sterker nog, de cleanser staat op dit moment onder de douche en iedere avond was ik hier mijn gezicht mee. Helaas hebben de twee verkoelende maskers mij niet zo weten te bekoren. Dat verkoelende effect vond ik zelf niet zo heel ontspannend. Echt alsof je tandpasta op je gezicht smeert wat vervolgens erg brandend aanvoelt. Alhoewel mijn huid na gebruik wel schoon en fris aanvoelde, was het voor mij geen 5 minuutjes ‘relaxen’ en dat is iets wat ik toch wel verwacht bij een maskertje.

 1. Herstellende porie cleanser kost € 7,99
 2. Direct verwarmend klei-masker kost € 7,99
 3. Voedend detox masker kost € 8,99
 4. Reinigende detox masker kost € 8,99
  • Nieuwsgierig? Bioré is verkrijgbaar bij de drogisterijen en supermarkten.

Heb jij weleens een product van Bioré geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. Hans Haast
  29 mei 2019 / 04:13

  Lieve Lindsey. Ik zag dat je weer nieuwe foto’s hebt geplaatst op je blog. Chapeau wat ben jij goed bezig meisje. Ik ben trots op je. Vooral zo door gaan zou ik zeggen. Ome Hans.

 2. Beauty By Bibi
  25 mei 2019 / 01:53

  Heb deze lijn ook ontvangen, ben benieuwd naar het verwarmde masker!

 3. 23 mei 2019 / 12:09

  Ik ken weinig mensen die zo knap zijn met een masker op hun gezicht! ? Fijn artikel girl, thx voor de info.

 4. 22 mei 2019 / 10:14

  Ik ben dol op Bioré, maar deze lijn kende ik nog niet! De cleanser lijkt mij erg fijn. 🙂