fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Ziaja Lemon Cake Lijn

Ziaja Lemon Cake Lijn

Het is tijd om een nieuw merk te introduceren op mijn blog, namelijk Ziaja. Een merk dat ik zelf al wel een tijdje ken maar ik ontdekte dat ik nog niet eerder een review heb geschreven over een product van dit merk. Vandaag review ik niet één maar drie producten van het merk uit de nieuwe en betaalbare Delicious Care Lemon Cake Lijn. Ben jij benieuwd naar deze Ziaja Lemon Cake Lijn? Lees dan gezellig mee!

Ziaja Lemon Cake Lijn

Ziaja Lemon Cake Lijn

When life gives you lemons, you make Lemon Cake!

Een lijn met de zoete geur van citroentaart, dat klinkt toch fantastisch? Deze Delicious care lemon cake lijn bestaat uit 4 producten, namelijk:

 • Sugar Body Scrub
 • Hands & Body Foam Wash
 • Bath Jelly Soap
 • Hand Cream Moisturizing

In dit artikel review ik ze allemaal, op de Sugar Body Scrub na. Let’s go! 

Ziaja Hands & Body Foam Wash

Vrij origineel. Normaliter kom je vaak de Body & Hair combinatie tegen in een product en niet zo vaak deze hands & body combinatie. Deze Foam Wash belooft een zachte, kindvriendelijke reiniging met een comfortabele schuimformule. Hij zorgt voor een delicate verzorging en beschermt de huid tegen uitdroging. Hij is dus geschikt voor zowel je handen als je lichaam.

De foam zelf doet mij denken aan een foam die je ook treft in een handdispencer. Het is een vrij luchtige foam die je niet kunt vergelijken met de volle, dikke mousse van een douchefoam. Alhoewel hij echt prima is voor onder de douche vind ik hem persoonlijk toch het fijnst om de handen mee te wassen. Op dit moment staat hij op de wastafel in de badkamer.

Ziaja Bath Jelly Soap

Een jelly soap, voor mij een compleet onbekend product. Extra leuk dus om te testen! Ziaja beschrijft het als een trillende geleizeep met de geur van citroentaart. Dat klinkt natuurlijk niet verkeerd. Hij belooft een verkwikkend bad vol citroen- en vanillebelletjes. Hij zou de huid zacht moeten reinigen, beschermen tegen uitdroging en de huid heerlijk, geurend achter te laten.

Je kunt hem gebruiken op twee manieren, namelijk in bad of onder de douche.

In bad: Doe de geleizeep in water, wacht tot het oplost en licht schuimt.

Onder de douche: Schep een gewenste hoeveelheid gelei uit met een droge hand. Mix het met water tot het oplost en schuim vormt.

Het is inderdaad echt een jelly waardoor je hem uit de pot moet scoopen. Omdat Ziaja dit product een ‘bath jelly soap’ noemt en ik een een bad heb, heb ik dit product uiteraard uitgetest in bad. Het was mij wat onduidelijk welke hoeveelheid ik aan een bad moest toevoegen maar uiteraard is dit ook een beetje naar smaak. Ik houd wel van lekker veel product in bad dus ik heb een flinke schep in het water gegooid. Ik heb genoten van een heerlijk geurend bad met een subtiel laagje schuim. Niets op aan te merken!

Uiteraard heb ik hem ook nog even getest onder de douche. De jelly wordt onder de douche al snel een fijne, schuimende substantie die zich gemakkelijk over de huid laat verdelen. Echt een fijn product onder de douche.

Ziaja Hand cream

Ik weet wel zeker dat ik nog nooit zoveel handcrème heb gebruikt als afgelopen jaar. Door al die desinfectie en alcohol zijn mijn handen droger dan normaal en heb ik in iedere tas wel een tube handcrème zitten. Deze hand cream belooft de handen zacht en gehydrateerd te maken zonder een plakkerige laag achter te laten. Doordat het een lichte formule is wordt de cream gemakkelijk en snel door de huid opgenomen.

Dit is zeker waar! De handcream wordt erg snel en gemakkelijk door de huid opgenomen waardoor ik hem ideaal vind voor on the go. Hij zit op dit moment natuurlijk niet voor niets in mijn handtas.

Ziaja Lemon Cake Lijn

Conclusie

Oeh, de geur klonk mij al direct als muziek in de oren. Delicious Lemon Cake, eerlijk is eerlijk, dat klinkt toch fantastisch? Goed om te weten is dat de formule van deze drie producten veganistisch is. Door de combinatie van citroen en vanille wordt het een frisse maar toch warme en zoete geur. En inderdaad, hij ruikt echt naar cake of verjaardagstaart. Ik vind het heerlijk! Over alle drie de producten ben ik zeker tevreden en die ga ik de komende tijd met heel veel plezier gebruiken.

 • Hands & Body Foam Wash bevat 250ml. en kost € 3,57
 • Bath Jelly Soap bevat 260ml. en kost € 4,91
 • Hand cream bevat 50ml. en kost € 2,40
  • De lijn is uiteraard te koop via de webshop van Ziaja.

Slik jij iedere dag een voedingssupplement?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking met Ziaja.

Delen:

2 Reacties

 1. 29 januari 2021 / 10:29

  Oh dit klinkt echt heerlijk, lemon cake! Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt. 🙂

  • 31 januari 2021 / 18:37

   Jaa echt een heerlijke lijn en geur ?