fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Carnaval vieren tijdens corona

Carnaval vieren tijdens corona

Carnaval gaot altijd deur! Als echte Brabander kan ik wel stellen dat ik géén enkele carnaval heb gemist en ik ben dan ook zeker niet van plan om 2021 over te slaan. Uiteraard gaat carnaval vieren tijdens corona er anders uit zien. Maar overslaan? Geen denken aan! Ben jij benieuwd hoe ik in februari carnaval ga vieren? Lees dan gezellig mee!

Carnaval vieren in 2021

Deze coronacrisis is natuurlijk ongelofelijk vervelend. Maar, één ding is zeker, het stelt onze creativiteit op de proef. Ik woon in een dorp waar carnaval enorm leeft en geloof me, creativiteit is er voldoende. Vastberaden om er, binnen de maatregelen, alsnog een feestje van te maken.

De carnavalsverenigingen hebben de rivaliteit laten varen en de koppen bij elkaar gestoken om het hele dorp te versieren met carnaval. Onder het mom van ‘Carnaval gaat altijd door!’ Daarnaast zijn er natuurlijk ontzettend veel activiteiten die online zullen plaatsvinden.

De maatregelen worden steeds strenger en ik merk gewoon dat ik zoveel zin heb in carnaval. Ik ga dan ook zeker heerlijk meedoen met alles wat er in het dorp wordt georganiseerd. Met decoratie, zoals slingers en ballonnen, ga ik lekker hysterisch ons hele huis versieren. Daarnaast trek ik natuurlijk onze kist vol carnavalskleding weer open om ervoor te zorgen dat ik er zelf ook weer helemaal ready for Carnaval uitzie. Uiteraard allemaal netjes binnen de maatregelen ga ik er alsnog een heerlijk feestje van proberen te maken. Alaaf!

Denk jij hier hetzelfde over als ik? Maar kun je nog wat inspiratie gebruiken voor een toffe look? Mijn favoriet is mijn rendierjurkje waar uiteraard een full face rendier make-up bij hoort. Ben jij hier benieuwd naar? Check dan deze IGTV die ik vorig jaar heb gemaakt.

Vier jij ieder jaar carnaval? Zo ja, hoe wil jij dit gaan doen in 2021? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit is een samenwerking met carnavalskleding.nl

Delen: