fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Have a holly jolly Christmas

https://lindseybeljaars.nl/2020/12/have-a-holly-jolly-christmas/ ‎

Have a holly jolly Christmas

Vandaag is het 24 december en dat betekent dat het vanavond kerstavond is. Wij vieren kerst altijd drie dagen, oftewel kerstavond en eerste en tweede Kerstdag. Natuurlijk wordt het dit jaar allemaal wel even anders dan anders. Begin 2020 begon de corona madness en helaas zijn we daar nog steeds niet vanaf. Wat een ongelofelijk gek jaar! Dit hadden we begin 2020 toch nooit verwacht? Anyways, helaas is het niet anders en kunnen we niets anders doen dan er het beste van maken binnen de gestelde maatregelen. Want uiteraard houden, ook wij, ons netjes aan de regels.

Het is in ieder geval de hoogste tijd om lekker te gaan genieten. December was een gigantische drukke maand voor mij op werkgebied en ik ben van plan echt even een beetje offline te gaan. Misschien zelfs wel een boek te gaan lezen of iets in die trant. Ontspannen en opladen voor een hopelijk ‘coronavrij’ 2021.

Bij deze wil ik jou in ieder geval een ontzettend fijne kerst toewensen en een fantastisch 2021. Laat ook vooral in de reacties achter wat jouw kerstplannen zijn want dat vind ik enorm leuk om te lezen.

Hele fijne feestdagen toegewenst.

Een dikke kus van mij x

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: