fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

OOTD Roze rokje van My Jewellery

Roze rokje van My Jewellery

Oh yeah! Het is weer dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe outfit of the day (OOTD). Ik laat een heerlijk winters lookje zien waarin ik een roze rokje van My Jewellery style met een beige trui. Ben jij benieuwd naar dit lookje? Lees dan lekker mee!

Roze rokje van My Jewellery

Roze rokje van My Jewellery

Laatst ben ik, op een vrije dag, eens voor mijn kast gaan staan. Ik heb vrij veel kleding maar pak altijd dezelfde combinaties. Het was tijd om out of the box te gaan denken om nieuwe lookjes met mijn huidige kleding te bedenken. Eén van de lookjes die ik daarbij tevoorschijn toverde was het lookje dat je ziet in dit artikel.

Ik draag een heerlijke, warme trui van Loavies. Het is een beige, gebreide trui met pofmouwen. In precies dezelfde kleur draag ik een muts van Zusss. Het roze rokje van My Jewellery steelt uiteraard de show in deze look. Deze komt uit de zomercollectie maar is natuurlijk, met een panty, ook heel goed in de winter te dragen. Het is een rokje met een heel subtiel bloemenprintje en twee plissé laagjes. Ik draag hier een beige riem op van het merk Pieces.

De panty die ik draag is van Oroblu en is een 20 denier transparante panty met een all-over stippenpatroon. Ik ben echt dol op stippenpanty’s en draag eigenlijk bijna niets anders meer! Uiteraard maak ik deze outfit compleet met mijn prachtige laarzen van Toral welke ik van Omoda heb gekregen. Oh my, dit zijn echt mijn favoriete laarzen. Ze zijn zo mooi en ik heb er al zoveel complimenten over gekregen. Love them!

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram

Details

Dit was hem, mijn OOTD! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

6 Reacties

 1. 27 januari 2021 / 11:55

  Oh wat een heerlijke outfit, staat je prachtig!

  • 27 januari 2021 / 12:23

   Ah dankjewel Nikki, lief van je ?

 2. 26 januari 2021 / 18:10

  Wat een lief kleurtje! Een roze rokje doet het altijd goed. 🙂 (Alles wat roze is overigens).

  • 26 januari 2021 / 18:28

   Haha inderdaad, helemaal mee eens ?

 3. 26 januari 2021 / 12:18

  Deze outfit staat je prachtig Lindsey!