fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Vakantieplannen voor 2021

Vakantieplannen voor 2021

Het duurt niet lang meer voordat 2021 van start gaat. Om eerlijk te zijn kijk ik best uit naar een nieuw jaar. Al zullen we hem niet knallend inluiden hoop ik echt van harte dat dit jaar voor iedereen veel goeds gaat brengen. Normaliter zijn wij in oktober al vakantieplannen aan het maken voor het nieuwe jaar maar dat is nu natuurlijk flink uitgesteld. Toch hebben we voor 2021 al wel wat ideeën. Ben je benieuwd? Lees dan mee.

Vakantieplannen voor 2021

Normaliter is onze eerste vakantie in het nieuwe jaar altijd wintersport. Zo zijn we vorig jaar in Fins Lapland geweest en de jaren daarvoor in Oostenrijk op plekken zoals Gerlos, Serfaus en Mayrhofen. Dat wintersport in 2021 niet gaat lukken is wel duidelijk. Volgens mij zijn de meeste skigebieden gesloten voor toeristen en sowieso zijn alle aprèsski tenten gesloten. Nu gaan we uiteraard om te skiën maar iedere dag sluiten we af met een goed feestje in een aprèsski tent. En om heel eerlijk te zijn zou de wintersport echt niet compleet zijn zonder.

In het voorjaar zitten we eigenlijk altijd in Zuid-Frankrijk. Ook in 2020 zijn wij twee keer in Zuid-Frankrijk geweest en gelukkig was vakantievieren in Zuid-Frankrijk in coronatijd heel erg goed te doen. Dit jaar trouwen echter goede vrienden van ons in Italië en dus gaan wij uiteraard daar naartoe. Jeetje, wat heb ik er zin in zeg! Het wordt mijn eerste keer Italië en ik ben zo ontzettend benieuwd! De bruiloft is een weekend maar wij willen hier graag onze vakantie van maken en dus ook echt rondtrekken door het land.

Sowieso gaan wij dit doen met de auto en onderweg zien we wel waar we stoppen. Stiekem heb ik zelf heel erg veel zin om weer eens naar een camping te gaan. Tijdens de eerste vakantie samen met mijn vriend zijn we ook gaan camperen en daarna hebben we dit eigenlijk nooit meer gedaan. Juist nu met deze gekke tijd lijkt het me ideaal om een eigen tentje te hebben met een lekker kneuterig campingsetje met van die typische, inklapbare campingstoelen. Wij zijn zelf nogal actief en veel onderweg en ik zag online dat ze zelfs lichtgewicht stoelen hebben voor bijvoorbeeld als je wilt gaan backpacken of fietsen. Ideaal!

In de zomervakantie maken we graag een verre reis. Al heel wat jaren achter elkaar stappen we in het vliegtuig, op weg naar een nieuw avontuur. West-Amerika, Thailand en Costa Rica hebben we al van ons lijstje kunnen afvinken. Echter bevat dit lijstje nog wel wat landen en zijn we nog niet van plan om te stoppen met reizen. Zo zou ik nog heel graag naar onder andere Peru, Canada, Australië en Zuid-Afrika gaan. Of dit er in 2021 in zit, weten we natuurlijk nog niet. Wel weet ik dat wij in ieder geval géén vliegtickets gaan kopen en het dus even afwachten.

Tot zover onze vakantieplannen. Wat zijn jouw vakantieplannen voor 2021?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: