fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

OOTD Zwarte lange spencer

Zwarte lange spencer

Spencers zijn de trend van het moment. Dat is één ding dat zeker is. Vóór oktober had ik geen één spencer in mijn kast en inmiddels heb ik er al drie, namelijk een witte, een zwarte en een beige. De witte en beige spencers zijn korte spencers en de zwarte spencer is een langer model. De zwarte lange spencer laat ik je in dit artikel zien. Ben je benieuwd? Kijk dan nu verder.

OOTD Zwarte lange spencer

Deze zwarte lange spencer is van ComeGetFashion. Om precies te zijn is het de Gilet Basic Zwart. Hij heeft een v-hals, is gebreid en is dus een langer model. Je koopt hem voor € 39,99 en naast zwart is hij ook verkrijgbaar in het wit en in beige.

Ik combineer hem met een lange, witte blouse. Deze is van het merk Pieces en komt uit de ‘better choice’ collectie. Deze collectie wordt gekenmerkt door neutrale kleuren en biologische, innoverende en gerecyclede stoffen.

De lange spencer draag ik als jurk dus hieronder draag ik alleen mijn zwarte, hoge laarzen van Shabbies en een 20 denier panty. Een heel leuk lookje welke ook heel leuk is met een leren legging in plaats van een panty. Mocht je het lookje zo dragen dan adviseer ik er stoere bikerboots onder te dragen zodat het net wat geschikter is voor everyday. 

Om de look af te maken draag ik gouden sieraden. Hierbij draag ik heel wat merken door elkaar welke je per accessoire terug kunt vinden hieronder bij de details. Op de portretfoto zie je een prachtige viltenhoed van Arwamae. Dit is het model Elegant in Black en is echt een musthave in de herfst en winter.

Details

Dit was hem, mijn OOTD! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Deel dit artikel op Pinterest ↓

Delen: