fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Jeetje, wat heb ik last van een droge huid. Dit komt zeker door het najaar en doordat het kouder begint te worden buiten. Ik heb dit ieder jaar maar blijf me er echt aan storen. Ik vind het trekkerige gevoel van een droge huid namelijk echt ontzettend irritant. Op dit moment doe ik er alles aan om mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen en breng ik minimaal 2x per week een masker aan. Vorige week probeerde ik het The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask en in dit artikel ga ik je vertellen of dit masker mij wel of niet is bevallen.

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Dit masker is speciaal voor de droge huid. Hij belooft de huid namelijk een hydratatieboost te geven en te zorgen voor een frisse, stralende teint. Hij is verrijkt met Vitamine C-rijke camu camu-bessen en biologische Community Fair Trade-aloë vera. Binnen een mum van tijd zou dit masker je huid moeten voorzien van een natuurlijke glans en een gezonde blos. Na gebruik moet de huid gehydrateerd, verkwikt en gerevitaliseerd aanvoelen en hij is 24 uurs vochtregulerend. Ja, The Body Shop belooft wat met dit masker!

Aangezien dit precies is waar ik naar opzoek ben besloot ik dit masker aan te brengen. Daarnaast sprak ook de fleurige, oranje vormgeving van dit Glow Sheet Mask me enorm aan. Sowieso ben ik altijd fan van de verpakkingen van de producten van The Body Shop. Het ziet er altijd zo strak en clean uit.

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Gebruiksaanwijziging

  • Het masker aanbrengen op een gereinigde, droge huid
  • 15 minuten heerlijk van het masker genieten
  • Na 15 minuten het masker verwijderen, that’s it! 

Uiteraard heb ik netjes de aanwijzingen gevolgd. Na het aanbrengen van het masker voelde hij vrij koel en jelly aan op mijn gezicht. Ik dacht direcht: ‘Yes! Dit is was ik nodig hebt!’ Zo’n heerlijk, super doordrenkt masker dat helemaal in mijn droge huid kan trekken. Helaas was dit hydraterende gevoel al na een minuut of 5 weg en begon het masker steeds droger aan te voelen. Na 15 minuten was het masker bijna zelfs droog en was er helemaal geen overtollig serum om in te masseren in de huid. Ik heb dan ook uiteindelijk niet echt het gevoel gehad dat dit masker daadwerkelijk iets voor mijn huid heeft gedaan. Achteraf had ik namelijk alsnog behoefde aan een dikke en voedende crème. Jammer! Zeker aangezien ik normaliter juist fan ben van de maskers van The Body Shop.

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Het masker is een sheetmasker en daardoor geschikt voor eenmalig gebruik. Hij is geschikt voor ieder huidtype en 100% vegan. Uitgezonderd van de verpakking is het masker zelf biologisch afbreekbaar.

Dit The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask kost € 5,- en is zowel online als in de winkels van The Body Shop te koop.

Heb jij ook last van een droge huid in het najaar?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: