fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Kerstoutfit inclusief winactie t.w.v. € 50,- shoptegoed

Kerstoutfit

Sinterklaas heeft ons land verlaten en langzamerhand komt Kerst steeds dichterbij. Alhoewel de kerst er anders uit gaat zien dan anders vind ik dat we er toch een ‘feestje’ van moeten proberen te maken. Ik vertik het om op de bank te zitten in een joggingsbroek en wil hoe dan ook shinen in een kerstoufit. Dit lookje is van Berden Fashion en ik heb tevens een winactie t.w.v. € 50,- shoptegoed. Dit artikel lezen is dus zeker de moeite waard!

Kerstoutfit

Bij een kerstoutfit denk je natuurlijk al snel aan pailletjes, glitters, goud en zilver. Niet gek, want stiekem doe ik dit zelf ook. Toch wil ik met dit lookje laten zien dat je ook feestelijk voor de dag kunt komen zonder dat het gelijk helemaal shiny is.

Ik draag een blouse van het merk Pieces. Deze komt uit de ‘better choice’ collectie welke wordt gekenmerkt door neutrale kleuren en biologische, innoverende en gerecyclede stoffen. Het rokje is van Lofty Manner en heet ‘Shelby’. Het is een mooi roestbruin rokje met twee laagjes en een mooi zwart/wit design. De look maak ik dan ook compleet met zwarte details.

De bodywarmer is van het merk Vila en heeft een heerlijke bontstof en is afgewerkt met faux leather. Mijn riem is ook van het merk Pieces en heeft een gouden gesp. Mijn panty is 20 denier en is van HEMA. Mijn tip is de zwarte, matte panty’s in 20 denier welke in een 4-pack zitten. Je betaalt hier maar 6 euro voor en het zijn echt hele fijne panty’s. De cowboyboots die ik draag zijn van het merk MiMao.

Winactie t.w.v. € 50,- shoptegoed

Dit toffe lookje heb ik gescoord bij Berden Fashion. Extra leuk is dat ik 50 euro shoptegoed mag weggeven zodat jij de perfecte outfit voor de feestdagen kan scoren.

Deze winactie loopt via Instagram.
Wat moet je doen?
– Volg mij @lindseybeljaars en @berdenfashionwomen
– tag een vriendin die jij dit shoptegoed ook van harte gunt voor de feestdagen!
– extra kans? Deel het in je stories en tag mij zodat ik het zie

Ik maak de winnaar bekend op dinsdag 15 december zodat je kunt zorgen dat je items nog op tijd, voor de feestdagen, binnen zijn! ?

Doe jij ook mee?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

2 Reacties

  1. Marian B
    11 december 2020 / 15:25

    Daar ga je zeker iemand blij mee maken! Helaas heb ik geen Instagram.

  2. marlies mols
    8 december 2020 / 08:55

    daar mag je me graag mee verrassen, ik zou dolgraag iets nieuws gaan passen