fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask

The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask

Vanaf 1 december heb ik iedere dag een cadeautje van The Body Shop mogen openen. Ik heb namelijk half november de fantastische Make It Real Together Ultimate Advent Calendar mogen ontvangen. Nu ben ik een enorme fan van The Body Shop dus met een adventkalender maak je mij ongelofelijk blij. Eén van de cadeautjes was de The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask. Inmiddels heb ik deze al getest en het is nu tijd om in deze review te lezen wat mijn mening hierover is. Ben jij benieuwd? Lees gezellig mee.

The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask

The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask

Begin december publiceerde ik op mijn blog een review van een ander masker van The Body Shop. Namelijk het The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask. Helaas was ik hier niet echt over te spreken aangezien ik hem weinig vond doen voor mijn huid. Normaliter ben ik altijd fan van de producten van The Body Shop dus ik geef het merk uiteraard graag een tweede kans met dit Vitamin E Quench masker.

Uiteraard ben ik als eerst gaan opzoeken wat ‘quench’ is, want om eerlijk te zijn zegt dit woord mij helemaal niets. Het blijkt iets te zijn zoals ‘dorst lesser’. Nou, dat kan mijn huid wel gebruiken, dus dat klinkt goed! Dit masker belooft de huid te verzorgen en te hydrateren in slechts 15 minuten. Het masker is verrijkt met hyaluronzuur, aloë vera en tarwekiemolie en belooft 24 uur vochtregulerend te zijn. Let’s give it a try! 

Gebruiksaanwijziging

  • Het masker aanbrengen op een gereinigde, droge huid
  • 15 minuten heerlijk van het masker genieten
  • Na 15 minuten het masker verwijderen, that’s it! 

Uiteraard heb ik netjes de aanwijzingen gevolgd. Bij het aanbrengen van het masker merk ik gelijk dat het de sheet echt doordrenkt is met het product. Hij voelt direct prettig en lekker fris aan op de huid. Ik geniet 15 minuten van het masker en verwijder vervolgens het masker van mijn gezicht. Het achtergebleven product masseer ik lekker in mijn huid in. Na gebruik voelt mijn huid absoluut gehydrateerd en zacht aan.

De tweede kans is, wat mij betreft, zeker geslaagd. Ik ben veel meer te spreken over dit Vitamine E masker dan over het Vitamine C masker. Als ik je dus een masker mag aanraden dan is het absoluut dit The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask!

Je koopt hem voor € 5,- bij, uiteraard, The Body Shop!

Ik maak 1 à 2 keer per week gebruik van een masker. Gebruik jij vaak een masker? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: