fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Help salons en beauty shops!


Help salons en beauty shops

Wat zitten we toch midden in gekke film. Althans, was het maar een film. Soms hoop ik dat het wakker wordt en dat we de hele corona madness achter ons kunnen laten. Helaas is het toch echt realiteit en vrees ik dat we er voorlopig nog niet vanaf zijn. Hierdoor zitten een hoop ondernemers in de problemen en zij kunnen de hulp van iedereen meer dan gebruiken. Het is tijd om ze te steunen. Winkels en salons zijn door de strengere maatregelen weer helemaal dicht en het is voor hun lastig om inkomsten te werven. Ik roep jullie op, help salons en beauty shops!

Help salons en beauty shops

Een face to face service is geen optie maar wat ondernemers met een salon of beautyshop natuurlijk wel kunnen doen is een telefonisch consult geven en vervolgens kunnen de producten die geadviseerd zijn aan huis worden geleverd. Dit kan via het platform van The Luxury Beauty Expert. Deze app wilt salons, winkels en sportscholen helpen door hun geheel vrijblijvend gebruik te laten maken van het platform. Ondernemers kunnen via de app producten verkopen. Als het ware komen hierdoor de producten van de salon dus gewoon aan huis. Ideaal! Uiteraard zet ik hierbij graag mijn bereik wat extra in om dit te supporten. Elkaar steunen in deze gekke tijden is denk ik het mooiste wat we voor elkaar kunnen doen.

The Luxury Beauty app maakt hierbij gebruik van Delivery Bike riders. Deze bikers krijgen bij een bestelling een melding en brengen het product van de salon direct door naar jou.

Verkoop jij beauty producten? Verkoop ze dan via The Luxury Beauty app

Uiteraard kun jij ook helpen door deze The Luxury Beauty App te downloaden. Het is dus een Beauty Thuisbezorgd app en de producten heb je, door de snelle delivery van de bikers, dezelfde dag nog in huis. Wil jij meedoen met het steunen van ondernemers? Bestel je beautyproducten dan eens via deze app en draag je steentje bij.

Heb jij zelf een salon? En klinkt dit voor jou als muziek in de oren?

When you are supporting a small business, you are supporting a dream! 

Na de lockdown

The Luxury Beauty app heeft een exclusieve samenwerking met UBER. Dit betekent dat Luxury Beauty Experts worden opgehaald en naar hun boeking worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat deze experts zorgeloos hun behandelingen kunnen uitvoeren bij mensen thuis of op een andere gewenste locatie. Zo kun je als ondernemer behandelingen in de salon doen of bij mensen thuis. Dit is, na de lockdown, erg fijn voor mensen die terughoudend zijn en liever niet naar een salon gaan. (let op: dit is alleen mogelijk voor Luxury Beauty Experts in de Randstad).

Help salons en beauty shops! Doe jij mee?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: