fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

NIVEA Essentials Voedende Reinigingsolie

NIVEA Essentials Voedende Reinigingsolie

Het reinigen van mijn gezicht is een stap in mijn ochtend- en avondroutine die ik nooit oversla. Ik kan jou ook aanraden dit niet te doen want het is zo belangrijk. Als blogger ontvang ik natuurlijk geregeld producten en vandaar dat ik hiervoor eigenlijk altijd iets anders gebruik. Van een facewash onder de douche of een micellaire olie op een wattenstaafje, het kan allemaal. Vandaag review ik een, voor mij, nieuw reinigingsproduct. Namelijk de Nivea Essentials Voedende Reinigingsolie. Ik was hier zelf heel erg nieuwsgierig naar nadat ik hem al een aantal keer voorbij had zien komen op de reclame. Ben jij net zo benieuwd? Lees dan nu lekker verder.

NIVEA Essentials Voedende Reinigingsolie

NIVEA Essentials Voedende Reinigingsolie

Nivea belooft met deze reinigingsolie een makkelijkere en effectievere reinigingsroutine. De olie is een innovatieve olie-tot-melk formule en combineert de werkzaamheid van een olie met het zachte gevoel van een reinigingsmelk. Hierdoor wordt vuil, talg en zelfs waterproof make-up effectief verwijderd. Jouw huid is na gebruik perfect schoon en zijdezacht, ongeacht je huidtype. Sounds great, Nivea! 

Van deze voedende reinigingsolie zijn drie varianten, namelijk:

 • Druivenpitolie (paars), verzachtende olie voor de gevoelige huid
 • Macadamia (roze), voedende olie voor de droge huid
 • Kokosolie (blauw), hydraterende olie voor de normale huid

Ik heb de Nivea Essentials Voedende Reinigingsolie macadamia ontvangen. Dit komt goed uit aangezien ik in het najaar altijd last heb van een droge huid. Hij is dus verrijkt met natuurlijke macadamia- en amandelolie en vitamine E. De olie zit in een mooie, doorzichtige flacon met roze details. Ik zie gelijk het pompje en dat geeft bij mij altijd al direct bonuspunten. Verder vind ik het een prima, typische Nivea verpakking,

NIVEA Essentials Voedende Reinigingsolie

Gebruik van deze Nivea Reinigingsolie

 • neem 1 à 2 pompjes op de hand
 • verwarm de olie tussen je handen
 • breng de olie aan op je droge huid en masseer hem goed in (oogleden en wimpers kun je gewoon meenemen)
 • spoel je handen af onder de lauwwarme kraan en ga met je vochtige handen over je gezicht
 • de substantie veranderd van een olie in een melk en nu spoel je dit met je handen van je gezicht af

Uiteraard heb ik de gebruiksaanwijzing netjes gevolgd. Ik heb hem expres getest met een vrij heftige make-up look inclusief waterproof mascara.

NIVEA Essentials Voedende Reinigingsolie

Conclusie

Ik ben fan! Wat is dit een makkelijke twee-in-een reinigingsolie. Hij is heel erg prettig in gebruik en het voelt ontzettend fijn aan dat hij van substantie veranderd. Het liefst gebruik ik hem onder de douche aangezien ik dan niet loop te hannesen aan de wastafel. De geur van deze macadamia variant is echt heel erg lekker warm en zoet. Na gebruik voelt mijn huid ontzettend schoon, verzorgd en zacht aan. De waterproof mascara is overigens voor deze olie ook geen probleem. Echt een aanrader dus!

Deze NIVEA Reinigingsolie bevat 150ml. en kost € 10,49 

Reinig jij jouw gezicht iedere dag? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

3 Reacties

 1. Jeanelle
  25 november 2020 / 18:04

  Deze lijkt mij heerlijk, ook omdat je zegt dat het perfect is voor waterproof mascara.

 2. 15 november 2020 / 11:52

  Deze klinkt goed zeg!