fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Deze schoenen staan op mijn wishlist

Deze schoenen staan op mijn wishlist

I need to confess, ik heb last van een lichte schoenentik. Mijn vriend vind het een gigantische schoenentik maar ik vind het nog wel meevallen. In the end ben ik natuurlijk een vrouw en welke vrouw houd er nou niet van schoenen? Ik ben laatst online gaan rondneuzen en deze schoenen staan op mijn wishlist. Ben jij benieuwd naar deze wishlist? Lees dan zeker mee.

Deze schoenen staan op mijn wishlist

Witte veterboots

Ik heb laarzen in alle maten, vormen en kleuren maar een paar dat ik nog niet heb is een witte bikerboot. Op instagram zie ik het heel veel voorbij komen maar nog niet eerder heb ik er zelf echt voor gekozen. Inmiddels heb ik een heel tof paar van Blackstone op het oog. Het zijn lage, witte laarzen met een rubberen zool. Het is typische veterboot model welke ik al wel in het zwart maar dus nog niet in het wit heb.

Chunky sneakers

Mijn collectie van sneakers is flink maar ik vind het dan ook de ideale schoen. Ik vind sneakers altijd heerlijk lopen en ze zijn zo leuk te stylen onder zowel een jeans, een rokje als een jurk. Daarnaast kunnen ze naar mijn mening het gehele jaar door worden gedragen. Een tijdje terug stuitte ik op een paar van het merk Hogan en eerlijk gezegd had ik nog nooit van het merk gehoord. Het is een paar hoge sneakers waarbij ik vooral de kleurstelling zo ontzettend tof vind. Het herstachtige donkergroene gecombineerd met de pasteltinten die mij aan het voorjaar doen denken. Love them! 

Gouden enkellaarsjes

Ja, je leest het goed, gouden enkellaarsjes! Ook dit heb ik meerdere malen voorbij zien komen en deze schoenen staan op mijn wishlist. Het is namelijk het perfecte enkellaarsje om een basic outfit wat extra pit te geven. Combineer het met gouden sieraden en/of een gouden riempje en you’re good to go! Het leuke aan deze enkellaarsjes vind ik dat ze ook het cowboyeffect hebben. Op de neus zit namelijk een stiksel en het elastiek aan de zijkant is met een kartelrand afgewerkt. Een heel tof en stoer laarsje. Ik zie gelijk wat toffe looks voor me.

Oooh! En tijdens het typen van dit artikel heb ik eerlijk gezegd zo’n zin om mijn winkelmandje bij Shuz te vullen en de schoenen af te rekenen. Ja, ik moet me officieel inhouden. Want deze drie paar schoenen tegelijk kopen is natuurlijk iets te overdreven. Als jij zou moeten kiezen, welk paar schoenen zou jij als eerste bestellen? Ik ben benieuwd!

Heb jij op dit moment schoenen op jouw wishlist?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 23 november 2020 / 01:39

    Chunky sneakers staan ook op mijn wishlist! Ben helaas nog geen leuke tegengekomen…