fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

Black Friday top deals

Op dit moment word je waarschijnlijk letterlijk overspoeld met Black Friday aanbiedingen. Je kunt je social media kanalen niet openen zonder een aanbieding te zien. Zie jij inmiddels door de bomen het bos niet meer? Dan ben je in dit artikel op het juiste adres. Ik heb namelijk het wereld wijde web afgespeurd naar de aller beste deals. En deze Black Friday top deals deel ik met jou in dit artikel. Dit wil je niet missen!! Let’s go! 

Black Friday top deals

Coolblue deals

De slogan ‘alles voor een glimlach’ neemt Coolblue met Black Friday extra serieus. Ze hebben echt gigantische aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Coolblue verkoopt natuurlijk voornamelijk elektronica dus voor een nieuwe draadloze stofzuiger, wasmachine of blender met een flinke korting zit je daar zeker goed. Zelf ben ik op zoek naar een nieuwe laptop en in kwam deze Surface Pro tegen. Dit is een laptop en tablet in één en heeft zowel een toetsenbord als touchscreen. De laptop is sterk genoeg om foto’s te bewerken dat is voor mij natuurlijk een pré!

Adviesprijs €1.349,-  € 999,- inclusief gratis tablet hoesje t.w.v. 142,99

Omoda deals

Zoals je wellicht wel weet is Omoda mijn favoriete webshop voor schoenen, tassen en accessoires. Ik ben al een tijdje troste member van de Omoda Friends club en dat betekent dat ik eens in de zoveel tijd nieuwe schoenen mag uitzoeken. Nu is dit altijd extreem lastig aangezien zij een fantastisch aanbod hebben. In november mocht ik wederom een paar uitzoeken en ik ben gegaan voor halflange, beige cowboylaarzen van het merk Toral. Om precies te zijn de Claire Rose x Toral laars. Een paar met een flink prijskaartje maar met de 20% korting van Omoda net even iets aantrekkelijker!! Met Black Friday geeft Omoda 20% korting op héél veel items. Wellicht zijn deze laarzen niet helemaal jouw ding? Dan is het dus zeker de moeite waard om alsnog even een kijkje te nemen!

Adviesprijs €399,95  € 319,16

Albert Heijn deals

Met Black Friday denk je misschien niet gelijk aan de Albert Heijn maar jawel, Appie doet gewoon vrolijk mee! Ze geven flinke kortingen en hieronder heb ik even uitgelicht welke ik het meest interessant vind:

Ici Paris XL deals

Black Friday is natuurlijk een marketingstunt die in het leven is geroepen voor Sinterklaas en Kerst. De hele wereld shopt massaal met korting voor cadeaus onder de kerstboom. Een cadeau waarmee je altijd scoort is natuurlijk parfum. Voor de beste deals moet je bij Ici Paris XL zijn. Zij werken met dagdeals en hebben dus elke dag andere producten in de aanbieding. Het is dus zeker de moeite waard om elke dag even snel een kijkje te nemen!

Bol.com deals

Last, but definitely, not least… Bol.com, de winkel van ons allemaal. Als een webshop àlles heeft, dan is het Bol.com wel. Ze hebben dan ook veel te veel black friday deals om in dit artikel te gaan bespreken. Mocht je nog iets nodig hebben? Dan adviseer ik je dit product op te zoeken in de webshop en dan is de kans heel groot dat het in de aanbieding is. Denk aan kerstbomen, pannensets, gourmetstellen, spelletjes, meubels, woondecoratie en zelfs chocola! Nogmaals, echt te veel om op te noemen maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

MyTrendyPhone deals

Ben je nog op zoek naar een nieuw telefoonhoesje? Is je oude versleten of wil je een nieuwe om helemaal in de christmas vibes te komen? Dan raad ik je aan om eens bij MyTrendyPhone te kijken. Zij hebben vandaag namelijk een absurde korting van maximaal 80%! Om eerlijk te zij heb ik dit nog nergens anders voorbij zien komen. Naast telefoonhoesjes verkopen ze overigens nog veel meer items, zoals in-ears, screenprotectors en oplaadkabels.

Heb jij nog een dikke aanrader? Deel hem dan in de comments!
Dit waren in ieder geval mijn Black Friday top deals tips!

Happy shopping!!! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Dit artikel bevat affiliate links.

Delen: